Gemstone
EXHIBITION & TRADING
Pameran permanen luwih saka 150 varieties saka gemstones, utamané saka Kamboja nanging uga saka donya. Kita tuku lan ngedol gemstones
Laboratory GEMIC
A institute Gemological pribadi ingkang kokoh, nyediakake testing lan riset layanan Gemological kita klien
in Langkawi, Cambodia
Gemological Institute Kamboja - Laboratory Gemic

Gemstone Pameran & Trading

Pameran permanen luwih saka 150 varieties saka gemstones, utamané saka Kamboja nanging uga saka donya. Kita tuku lan ngedol gemstones

mikroskop testing gemstone

Welcome to GEMIC Laboratory

A institute Gemological pribadi ingkang kokoh, nyediakake testing lan riset layanan Gemological in Langkawi, Cambodia

Ratanakiri Zircon mining

demo permata

Kamboja iku sumber kanggo safir, Rubies, Zircons lan persil saka Watu. Yen sampeyan perlu kita kanggo njupuk care saka kabèh trip kalebu lelungan lan penginepan, kita apa sing uga

testing gemstone

Gemology sinau

A introduksi dhasar kanggo gemstones utama umumé ditemokaké ing pasar cambodian. mesthi awal-tingkat iki nandheske aspèk penting mutiara kayata Ruby, sapir, zirkon, peridot, garnet, topaz, aquamarine, kristal quartz, chalcedony, obsidian, etc.

Mangerteni liyane

Gemological Institute Kamboja

(GEMIC Laboratory Co., Ltd.)

Market Street Night
Siem Reap, CAMBODIA
PO kothak 93268

+ 855 (0) 63 968 298

Mbukak Everyday
9am-11pm

www.gem.agency

kesalahan: Content dilindhungi !!