Babagan awake dhewe

Sing kita? Apa kita goal?

Sajarah

Kita temen maujud sing ora ana sumber referensi bab ilmu Gemological lan pasar gemstone ing Kamboja. Sawise pirang-pirang taun pengalaman ing Kamboja lan luwih saka dasawarsa pengalaman ing gemstone, kita pungkasanipun mutusaken kanggo mbukak Gemological Institute Kamboja.

Identification permata
Gem Trading
Gemology sinau
+ 150
varieties saka gemstones
+ 10
Taun Pengalaman

Gemstones

Pameran permanen luwih saka 150 varieties saka gemstones, utamané saka Kamboja nanging uga saka donya. Kita tuku lan ngedol gemstones.

Laboratory Gemic

A institute Gemological pribadi ingkang kokoh, nyediakake testing lan riset layanan Gemological kanggo kita klien ing Siem Reap, Cambodia.

Gem Tour

Kamboja iku sumber kanggo safir, Rubies, Zircons lan persil saka Watu. Yen sampeyan perlu kita kanggo njupuk care saka kabèh trip kalebu lelungan lan penginepan, kita apa sing uga.

Gemology sinau

Kita mulang gemology. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.

Tuku utawa Book GemsStones ing online store kita

delivery donya

Tuku Saiki

Ketemu Tim

Jean-Philippe Lepage - CEO - Gemologist Accredited / Administrator ing pangisian daya saka ngatur Gemological Institut CAMBODIA
Jean-Philippe Lepage
CEO

Accredited Gemologist / Administrator ing pangisian daya saka ngatur Gemological Institut CAMBODIA.

Ms. iet THOAN - CEO Executive Assistant
Ms. iet THOAN
CEO Executive Assistant

Ing pangisian daya saka operasi,
sales & marketing
+ 855 92 48 67 72
+ 855 81 359 286
contact@gem.agency

Testimonial

kesalahan: Content dilindhungi !!