Gemological Institute Kamboja

News
Carane tuku batu watu alam ing Siem Reap?

Carane tuku batu watu alam ing Siem Reap?

Yen sampeyan ngandhani kaca iki, bisa kasep.

Sadurunge tuku gemstones utawa perhiasan ing Siem Reap, penting maca informasi ing ngisor iki.

Siem Reap minangka salah sawijining papan ing donya ing ngendi ana bebaya paling gemstones.

Kaya sembarang panggonan wisata, meh kabeh palsu. Ana akeh dhuwit sing teka saka turis kanggo produk palsu, ngerti kanthi lengkap yen turis ora bakal bali maneh, nalika bali menyang negarane.

Penipuan Gemstone worth pirang-pirang puluhan ewu dolar saben dina mangsa wisata, lan sawetara atus ewu ringgit saben dina mangsa dhuwur, saka Nopember nganti Maret.
Iki cara paling apik kanggo nyolong dhuwit saka wisatawan, tanpa panganiaya lan eseman.
Yen sampeyan duwe untung, wong ora bakal nyoba ngapusi sampeyan, nanging meh kabeh wong sing njaluk pitutur iku bagian saka mafia gedhe iki. Supaya ora percaya sapa wae: Pandu pariwisata, resepsionis hotel, sopir bus, sopir taksi ...

Saben dina kita weruh wong-wong teka ing institut gemological, sing nyadari padha wis nyuwek. Wong-wong teka kanggo nguji gemstones ing laboratorium kita sawise nemokake alamat kita ing Google, nanging wis kasep. Saka wektu kasebut, pelanggan nedhi toko, wis rampung. Ora ana pembayaran.
Kita ora bisa ngetung kaping pirang-pirang anggotané wanita nangis nalika padha nyadari yen dheweke wis ngentekake ratusan utawa ewu dolar ing palsu watu lan perhiasan palsu

Pancen, ana puluhan toko palsu gemstones, sing nuduhake bathi karo kabeh wong tengah, resepsionis hotel, driver, guide, etc. counterfeiters iki nawakake nganti 50% saka rega dodolan menyang kanca-kanca sing

Iku gampang banget kanggo ngandhani wisatawan apa-apa amarga padha ora ngerti basa lokal, lan kagum dening eseman lan kebecikan kanca-kanca anyar.

Yen sampeyan njaluk intermediary kanggo ngubungi kita, kiye sawetara conto apa sing bakal dijawab: (iki minangka testimoni saka para pelanggan)

- "Aku nyoba nelpon kanthi telpon, nanging toko iki ditutup"
Ing kasunyatan, iku salah! Kita mbukak kabeh taun. 7 dina seminggu, 9 am nganti 10

- "Toko iki ngedol gemstones palsu, nanging aku duwe kanca sing duwe toko, aku wis dikenal dheweke kanggo taun 20, sampeyan bisa dipercaya dheweke. "
Ing kasunyatan, iku salah! Kita mung ngedol gemstones alam, lan kita mung gedhe!

- "Sampeyan banget adoh saka hotel, ana luwih apik lan kurang adoh"
Ing kasunyatan, iku salah! We are located in downtown Siem Reap

- "Toko iki ora ana maneh, padha ditutup, nanging aku ngerti nyimpen apik, yen pengin, aku bakal drive sampeyan ana"
Ing kasunyatan, iku salah!

Padha bisa pindhah adoh banget karo ngapusi lan manipulasi. Padha bisa njaga sampeyan ngenteni dina, nganti sampeyan retas lan setuju menyang toko liya ing wekdal pungkasan, sakdurunge sampeyan mabur. Ana kowe! Sampeyan pungkasanipun tak nyuwek!

Mulane, penting kanggo nulis dhewe. Mangkono, sampeyan bakal dadi 100% aman. We offer free transportation from hotel. (Bandhing)

Aja ragu-ragu hubungi kami. Ora ana sing bisa nindakake luwih becik tinimbang dhewe. Kita ngomong english, french, khmer ...
- Kantor telpon: + 855 63 968 298
- Ponsel / WhatsApp / Line / WeChat: + 855 92 615 288
- Facebook Messenger: Gemological Institute of Cambodia
- Email: info@gem.agency (kita reply ing wektu sing cendhak banget)

Penipuan liyane:
Yen sampeyan isih pengin tuku gemstone saka toko liyane amarga sampeyan manawa iku kaligrafi nyata, banjur takon kanggo certificate. Kanggo mangerteni yen sertifikat asli kudu digawe dening ahli ilmu lulusan, ing laboratorium gemological. Sembarang sertifikat liyane minangka palsu

Yen sawijining toko ing Siem Reap ngandhani yen kita duwe kemitraan bebarengan, iku salah. Kita ora duwe mitra. Iki ora amarga toko iki nduweni siji utawa rong sertifikat sing diterbitake dening laboratorium kita sing artine ewu liyane gemstones sing didol ing toko iki nyata. Iku mung kanggo legitimize liyane gemstones sing padha nuduhake sampeyan sertifikat kita. Yen gemstones liyane padha bener, padha uga wis disertifikasi siji-siji.

Ora ana toko gemstone kadhaptar ing TripAdvisor ing kategori "Shopping" ing Siem Reap kajaba kita. Takon dhewe pitakon: kenapa? Kanggo mangerteni jawaban, kabeh sing kudu dilakoni iku kabeh ngerti babagan kabeh toko gemstone TripAdvisor kanggo mbusak kaca amarga mung nampa complaint babagan penipuan.

kesimpulan
Ngerti manawa kita ora nyoba ngrasakake penjual gemstones. Ora kabeh wong sing ora jujur, sawetara wong jujur ​​mikir ngedol gemstones sejati, tanpa ngerti yen sing gemstones iku palsu utawa dianggep. Nanging ing pungkasan, asil padha kanggo pelanggan

kesalahan: Content dilindhungi !!