Laboratory Gemstone

Laboratory Gemstone

Laboratory Gemstone

GEMIC Laboratory iki Laboratory Gemstone pribadi ingkang kokoh, nyediakake testing lan riset layanan Gemological in Langkawi, Cambodia

 

Certificate

Karakteristik gemstone: bobot carat, wangun, ukuran, werna, kajelasan & perawatan.
Certificate penerbitan "kertu identitas" karo ciri watu

 

Kesahihan saka certificate

- Gemstone kudu dites ing laboratorium resmi kadhaftar minangka perusahaan ing negara kang dumunung. Jeneng lan logo laboratorium kudu katon cetha ing certificate
- Gemstone kudu dites dening gemologist lulusan, saka èlmu Gemological institute resmi utawa universitas
- Yen certificate ora ketemu loro aturan ndhuwur, banjur wis ora Nilai

 

Mangga nganggo formulir iki kanggo nelusuri laporan Panjenengan diverifikasi

Price list

Kabeh prices kalebu pajek

  • Assessment langsung: 5US $
  • laporan Brief: 10 US $
  • laporan lengkap 20 US $

Laporan Brief sampel:

8.5 cm x 5.4 cm (format kertu kredit)
gemstone certificate laporan Brief

 

Full laporan sampel:

21 cm x 29.7 cm (A4)
gemstone certificate laporan lengkap

kesalahan: Content dilindhungi !!