Laboratory Gemstone

Laboratory Gemstone

Laboratory Gemstone

GEMIC Laboratory iki Laboratory Gemstone pribadi ingkang kokoh, nyediakake testing lan riset layanan Gemological in Langkawi, Cambodia

 

Certificate

Karakteristik gemstone: bobot carat, wangun, ukuran, werna, kajelasan & perawatan.
Certificate penerbitan "kertu identitas" karo ciri watu

 

Kesahihan saka certificate

- Gemstone kudu dites ing laboratorium resmi kadhaftar minangka perusahaan ing negara kang dumunung. Jeneng lan logo laboratorium kudu katon cetha ing certificate
- Gemstone kudu dites dening gemologist lulusan, saka èlmu Gemological institute resmi utawa universitas
- Yen certificate ora ketemu loro aturan ndhuwur, banjur wis ora Nilai

 

Mangga nganggo formulir iki kanggo nelusuri laporan Panjenengan diverifikasi

Price list

Kabeh prices kalebu pajek

- Assessment langsung: 5US $
- Laporan singkat: 15 US $
- Laporan lengkap: 30 US $
20% diskon kanggo 10 kanggo 49 sertifikat
30% diskon kanggo 50 kanggo 99 sertifikat
50% diskon kanggo sertifikat 100
Sampeyan bisa nyetujoni watu sampeyan kanthi ijol arsip.
Ing wektu tundha punika setunggal minggu wiwit wekdal sampeyan nyimpen watu sampeyan, nganti sampeyan bali watu sampeyan.

 

Laporan Brief sampel:

8.5 cm x 5.4 cm (format kertu kredit)
gemstone certificate laporan Brief

 

Full laporan sampel:

21 cm x 29.7 cm (A4)
gemstone certificate laporan lengkap

kesalahan: Content dilindhungi !!