Warna Ganti Garnet, saka Tanzania

Werna Ganti Garnet

Info Project

Project Description

Warna Ganti Garnet, saka Tanzania

video

Campuran spessartite lan pyrope garnet. Garnet iki ngowahi owah-owahan warna saka cahya coklat ing wayah awan menyang wungu mawar ing lampu pijar. Owah-owahan werna cukup kuat lan dramatis, ngluwihi saka alexandrite sing luwih larang.

Werna Ganti Garnet

Anggota langka lan terkenal saka klompok gemstones. Iku dikarepake banget kanggo kemampuan sing beda kanggo ngganti werna gumantung saka jinis sumber cahya karo sing dideleng. Kemampuan kanggo ngowahi werna asring mistaken mistake kanggo pleochroism, yaiku kemampuan kanggo ngetrapake warna sing beda-beda gumantung saka sudut pandang, dene fenomena owahan warna ora gumantung ing sudut pandang. Garena pangowahan werna biasane campuran-campuran campuran spessartite lan pyrope garnet lan akeh kasus, uga ngandhut jejak grossularite utawa garnet almandine.

Warna-owahan

Kekuwatan warna-owahan bisa cukup dramatis, asring ngluwihi saka alexandrite sing paling apik. Sebagéyan gedhé garnét iki bakal nuduhaké warna warnane coklat utawa werna abu-abu nalika dipirsani ing sangisore alam, nanging nalika ditemokake ing sangisoré cahya pijar, bakal katon jingga dadi werna ijo. Ana macem-macem kombinasi pangowahan warna sing liyane. Kanggo ngurmati macem-macem warna garnet pangowahan, spesimen kudu diamati miturut macem-macem kondisi cahya, kalebu cahya esuk esuk, esuk sore, cahya neon lan lampu pijar utawa lilin.

perawatan

Kaya paling gemstones garnet, garnet pangowahan werna ora dikenal kanggo dianggep utawa ditingkatake kanthi cara apa wae.

Formula Kimia: [Mg3 + Mn3] AL2 (SIO4) - Manganese aluminium silikat
Struktur kristal: Kubik - rhombic, tetrahedron
Atose: 7 kanggo 7.5
Indeks refractive: 1.73 - 1.81
Kapadhetan: 3.65 kanggo 4.20
Ora ana
Transparansi: Transparent, translucent, opaque
Luster: Vitreous

Warna Ganti Garnet, saka Tanzania

tuku werna Ganti werna Garnet ing toko kita

kesalahan: Content dilindhungi !!