Tag

Hibonite

Hibonite Madagaskar 

Hibonite, saka Madagaskar

Hibonite, saka Madagaskar video Hibonite ((Ca, Ce) (Al, Ti, Mg) 12O19) yaiku mineral ireng coklat karo kekerasan 7.5-8.0 lan struktur kristal heksagonal. Iku ...
Read More
kesalahan: Content dilindhungi !!