Tuku gemstones alam / watu larang, watu semi-larang regane & perhiasan

tuku gemstones alamTuku gemstones alam / watu larang, watu semi-larang regane & perhiasan
- We mung ngedol watu alam / Aku ora ngedol watu sintetis
- Kabeh watu kita sing pisanan dites kita Laboratory, dening gemologist terakreditasi
- We are a company biso dipercoyo. Panjenengan olèh kanggo ngunjungi kita: Lokasi
- Kita pelanggan teka saka luar negeri kanggo ngunjungi kita, sampeyan bisa maca Paseksen ing Tripadvisor
- We offer sawetara saka sudhut cara pembayaran
- We kapal donya. Sampeyan bisa milih cara delivery, dening mail alon utawa Express, lan tindakake mutiara karo nomer nelusuri
- Mangga hubungi kita kanggo informasi sing luwih
Kita pengin blanja apik!

Werna werna garnet

Werna werna garnet 3.16 ct

$474.00
Sold metu
Metu saka Simpenan

Werna werna garnet

Werna werna garnet 2.31 ct

$346.00

Werna werna garnet

Werna werna garnet 1.89 ct

$283.00

Werna werna garnet

Werna werna garnet 1.36 ct

$204.00
$450.00

Aquamarine

Aquamarine 4.43 ct

$354.00

Aquamarine

Aquamarine 3.94 ct

$315.00

Aquamarine

Aquamarine 3.56 ct

$285.00

Aquamarine

Aquamarine 2.90 ct

$232.00
Sold metu
Metu saka Simpenan

Aquamarine

Aquamarine 2.48 ct

$198.00
Sold metu
Metu saka Simpenan
$118.00
$82.00