Gemology sinau

Gemology sinau

Gemology iku èlmu bahan permata, lan offshoot specialized saka cabang lawas saka mineralogi ilmu. Study gemology isine kabeh aspèk technical saka gemstones lan bahan permata. kimia sing, fisik lan optik, Techniques digunakake kanggo produksi imitations permata lan sintetis, nglereni lan polishing saka gemstones, lan liyane Jahwéh sing cara lan instrumen dipunginaaken ing identifikasi, tingkatan lan kaweruh gemstones.

Tembung 'permata materi' kalebu sawetara gedhe tenan saka kemungkinan. Paling bahan permata mineral, nanging saka 3000 utawa supaya, mineral dikenal kanggo wong, mung bab 70 dianggep nduweni kuwalitas lantaran kanggo kategori khusus disebut 'gemstones'.

Kita mulang gemology jangka panjang in English utawa Prancis

A introduksi dhasar kanggo gemstones utama umumé ditemokaké ing pasar cambodian. mesthi awal-tingkat iki nandheske aspèk penting mutiara kayata Ruby, sapir, zirkon, peridot, garnet, topaz, aquamarine, kristal quartz, chalcedony, obsidian, etc.

Price list

- 30 $ per jam / saben wong
- 70 $ per setengah dina / saben wong (jam 3)
- 120 $ saben dina / saben wong (2 x 3h = 6 jam)
- 500 $ per minggu / saben wong (5 x 6h = 30 jam)

% Diskon 20 kanggo grup (2 kanggo 4 wong)
% Diskon 30 kanggo grup (siswa 5 +)

Mangga hubungi kita kanggo informasi lan leladen.

Testimonial:

kelas permata

Dr. MOHAMED MOHAMED TOLBA ngandika wis rampung latihan mesthi ing gemology. 1 dina (jam 6)

"Ing 15 april 2015 Aku wis ngginakaken dina menarik banget lan macem kanggo Learning mesthi intensif Gemological ing Gemological Institute Kamboja, Mr. Jean-Philippe ana guruku sak 6 jam sinau, Panjenenganipun profesional ing gemology. Aku Gemological Institute Kamboja panggonan nengen kanggo njaluk liyane kawruh bab gemology lan gemstones. "

Kelas permata

Mr. Sergio (saka Italia) lan Ms. WIRIYA (saka Thailand) wis rampung latihan mesthi ing gemology. Setengah dina (jam 3)

"Philippe il proprietario è una persona Molto competente e Professionale nel campo della gemmologia, noi abbiamo fatto un Corso di mezza giornata ing li ci ha introdotto nel Mondo delle gemme.ha una showroom notevole di gemme autentiche cambogiane e non ... insomma se volete comprare Rubini e zaffiri veri birmani recatevi da Philippe è il n ° 1 a Siem reap. Inoltre se volte "- May 5, 2015

Kelas permata


Mr. Carl (saka Inggris) lan Ms. AGYNESS (saka China) wis rampung latihan mesthi ing gemology. 1 dina (jam 6)

Juli 30, 2015

 

 

Kelas permata


Mr. Toh Hock Lan (saka Taiwan) wis rampung latihan mesthi ing gemology. Setengah dina (jam 3)

Agustus 15, 2015

 

 

Kelas permata

Master Hanz của(Philippines) wis rampung latihan mesthi ing gemology. Setengah dina (jam 3)

Oktober 15, 2015

 

 

Kelas permata


Ms. Ramya Ponnada & Mr. Krishna Kanth Ponnada (saka India) wis rampung latihan mesthi ing gemology. Setengah dina (jam 3)

November 12, 2015

 

 

Gemology sinau


Mr. Sonny Rodriguez & Ms. Tiffany Rodriguez (Philippines) wis rampung latihan mesthi ing gemology. Setengah dina (jam 3)

"Yen perlu watu permata dijamin, pindhah kene" - aku iki looking for jawaban gegayutan watu permata didol ing pasar lawas lan Panggonan iki kasedhiya kabeh informations i needed ngerti utamané keaslian saka mutiara. Ketoke paling toko permata ing pasar bakal ngedol sing gedhe-gedhe palsu. Aku mlebu bengkel 3hour lan temtunipun broadend kawruh bab gemstones. Padha marang kula certificate a sesampunipun lan ana tenan sing 3hours pantes. Mr. Jean punika saestu hasrat babagan mutiara. Aja mriksa website, kontak mau lan bakal padha duwe tuk-tuk Pick sampeyan munggah ing hotel. Ing kasus sampeyan ora kasengsem ing sinau mutiara mung ngunjungi lan weruh gemstones wis siap kasedhiya kanggo Advertisement - November 12, 2015

Gemology sinau

Mr. Thorstein lan Mr. Widar (saka Norwegia) wis rampung latihan mesthi ing gemology. Setengah dina (jam 3)

November 16, 2015

 

 

Certificate mahasiswa


Tom lan Kristin (saka Amerika Serikat) & Norma lan Trevor (saka Kanada) wis rampung latihan mesthi ing gemology.

November 22, 2015

 

 

Certificate mahasiswa


Konstantin lan Silviya (saka Bulgaria) wis rampung latihan mesthi ing gemology.

November 28, 2015

 

 

Certificate mahasiswa


Miles, Juli, Rosie, Tilly & Celeste (saka Inggris).

Desember 22, 2015

 

 

Sinau Lee Hui Yun


 

Ms. Lee Hui Yun (from Singapore).

Desember 23, 2015

 

 

Certificate mahasiswa


 

Annick & Maxim (saka Australia).

Desember 28, 2015

 

 

Certificate mahasiswa


 

Jasmine, Bruce & Allan (Philippines).

Desember 29, 2015

 

 

sinau gemmology


 

Ann & Maria

Januari 8, 2016

 

 

sinau gemmology


 

Marc & Lani, Saka Los Angeles, California, USA

Januari 10, 2016

 

 

sinau gemology


 

Ms. Ruth, saka Indonesia

Januari 12, 2016

 

 

sinau gemology


 

Mr. Jeff, saka Amerika Serikat

Januari 13, 2016

 

 

sinau gemology


 

Joshua & Michael, saka Amerika Serikat

Januari 20, 2016

 

 


 

Stephanie & Mason, saka Hong Kong

Januari 21, 2016

 

 

sinau gemology


 

Gary, Diane & Barb, saka Amerika Serikat

Januari 21, 2016

 

 

kelas gemology


 

Anna & Diana, saka Rusia

Februari 4, 2016

 

 

kelas gemology


 

Sok heng, Pui San, Chiew Sum & Sing Kwan, saka Malaysia

"Apik tenan riko - menarik lan mripat opening" - Panggonan Great kanggo ngunjungi! We njupuk 1 jam wulangan, kang rampung munggah dadi dicokot maneh amarga jumlah gedhe saka kawruh sing lagi dienggo dening Jean. Jean gedhe ing ora mung penjelasan macem-macem jinis watu, nanging ana uga gedhe ing nggawa iku kanggo urip ing babak cambodian uga karo crita banget kelangan. Uga demontrasi banget gedhe ing Lab ngendi sampeyan bener njaluk bantuan kanggo ndeleng macem-macem jinis mutiara lan nyoba kanggo tokoh metu kang siji iku nyata, dianggep utawa tiron! Ana uga pilihan apik saka Gems cambodian lokal kanggo tuku ing prices banget cukup sawise pawulangan. Learnt kathah, wis akèh fun lan kiwa karo permata cambodian becik lan ketemu penghargaan anyar kanggo gemology! - Februari 5, 2016

sinau gemology


 

Nikolas, Christodoulos & Despoina, saka Yunani

Februari 7, 2016

 

sinau gemology


Ms. Katherine, saka Spanyol, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Februari 10, 2016

 

 

sinau gemology


 

Naho, saka Jepang & William, saka UK, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Februari 15, 2016

 

 

sinau gemology


Philip, saka Inggris, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Februari 19, 2016

 

 

sinau gemology


Knud-Erik, Dorte & Dorthe, saka Denmark, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Februari 20, 2016

 

 

sinau gemology


Ms. Jerica, saka Amerika Serikat, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Maret 4, 2016

 

 

sinau gemology


Ms. Lena, saka Ukraina, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Aku wis dibukak Institut ngerti liyane babagan watu Cambodian. Aku kudu ngomong Panggonan iki uga rampung kanggo kabeh - pengunjung, Panuntun, profesional, panuku. Kene sampeyan bisa ndeleng lan 'pengalaman' kabeh watu donya. Alexa punika cetha, atmosfer iku apik. Aku kaya kanggo thank Philippe kanggo wulangan becik - Maret 14, 2016

sinau gemology


Javier & Andrea, saka Inggris, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Maret 24, 2016

sinau gemology


 

Tanya, Sebastian & Scott, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

We njupuk kita anak lawas taun 8 bebarengan kanggo Course siji jam awit wis banget interested ing mutiara, rocks lan kristal. Jeanne-Pierre ngginakaken adoh luwih saka jam diparengake lan arang banget pinter lan antusias ing topik gemmology. anakku sak tenane sante wae, minangka iya kita, utamané sesi ing laboratorium, Ngenali mutiara beda ing mikroskop. Panjenenganipun remen lunga karo certificate lan uga watu Praseolite. Matur nuwun. - Maret 29, 2016

sinau gemology


Sangita & Daniel, saka Inggris, wis rampung latihan mesthi ing gemology

April 3, 2016

 

 

sinau gemology


Hilary & Ian, saka Australia, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

April 4, 2016

 

 

sinau gemology


Maria & Joanna, Philippines, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Njupuk Course setengah dina ing Institut Gemological. Iku banget Informative! Sawise iki mesthi, kita mesthi 100% luwih manteb ing ati bab pambiji gemstones. - April 8, 2016

sinau gemology


O'Malley Family, saka Amerika Serikat, sawise latihan mesthi ing Gemology.

April 14, 2016

sinau gemology


 

 

 

Silvester & Silvia, saka Australia, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Muga 12, 2016

sinau gemology


 

 

Ms. Akemi, saka Jepang, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Muga 15, 2016

sinau gemology


 

 

Julius, Marieflor, Sandrine, Coleen & Cedric, Philippines, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Muga 29, 2016

sinau gemology


 

 

Ma. Luz, Philippines, & Gordon, saka UK, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Muga 31, 2016

sinau gemology


 

 

Katie, Edwardo, Jennifer, & Jeffrey, saka Amerika Serikat, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Juni 16, 2016

kelas gemstone


 

 

Jamie & Ellie, saka Amerika Serikat, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Juli 18, 2016

sinau gemology


 

 


Pauline & Ronan, saka Prancis, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Agustus 1, 2016

kelas gemology


 

 


Sue, Maureen & Bruce, saka Amerika Serikat, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Agustus 11, 2016

kelas gemology


 

 

Anne & Olivier, saka Prancis, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Agustus 18, 2016

sinau gemology


 

 

Max & Hester, saka Amerika Serikat, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Agustus 19, 2016

bengkel gemology


 

 

Carrie & Martijn, saka Australia, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Agustus 20, 2016


 

 

Katherine, saka Australia, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

September 8, 2016


 

 


Allesha & Ross, saka Amerika Serikat, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

September 10, 2016


 

 


Mr.Thiery, saka Prancis, wis rampung latihan mesthi saka siji minggu (30 jam) ing gemology.

September 26-30, 2016


 

 


Ali & Joe, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Oktober 20, 2016


 

 


Lenny, mahasiswa ingkang wuragil, saka Prancis, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Oktober 21, 2016


 

 


Steven & Jene, saka Amerika Serikat, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Desember 5, 2016


 

 


Fiona & Shah, saka Inggris, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Desember 9, 2016


 


Aislinn & Dominique, saka Hong Kong, wis rampung latihan mesthi ing gemology.

Desember 12, 2016

kesalahan: Content dilindhungi !!