Gemstone
EXHIBITION & TRADING
Pameran permanen luwih saka jinis 200 saka gemstones, utamane saka Kamboja nanging uga saka ing donya.
Laboratory GEMIC
Institusi gemological pribadi lan independen, nyediakake layanan penguji lan riset gemological
in Langkawi, Cambodia
Gemological Institute Kamboja - Laboratory Gemic

Gemstone Pameran & Trading

Pameran permanen luwih saka jinis 250 saka gemstones, utamane saka Kamboja nanging uga saka ing donya.
Tuku batu permata ing toko kita

mikroskop testing gemstone

Welcome to GEMIC Laboratory

A institute Gemological pribadi ingkang kokoh, nyediakake testing lan riset layanan Gemological in Langkawi, Cambodia
Gemstone certificate

Ratanakiri Zircon mining

demo permata

Kamboja minangka sumber sapphires, rubies, zircons lan akeh watu. Kita ngatur wisata saka 2 nganti 10 dina kalebu lelungan, panginepan, ngunjungi tambang tambang lan pemotong permata.
Hubungi kita kanggo wisata sing cocog

testing gemstone

Gemology sinau

Pengantar batu permata utama umume ditemokake ing pasar. Kursus level awal, advance utawa ahli iki negesake aspek-aspek penting permata kasebut. Kepiye ngenali batu permata, sintetik, perawatan alami? Kepiye cara ngramal kualitas lan rega? Sampeyan bakal entuk jawaban kanggo kabeh pitakon sajrone kelas iki.

NEW : Amarga akeh panjaluk siswa sing ora bisa lelungan nalika pandemi, saiki bisa sinau online.

Mangerteni liyane

Gemological Institute Kamboja

(GEMIC Laboratory Co., Ltd.)

Market Street Night
Siem Reap, CAMBODIA
PO kothak 93268

Mbukak kanthi janjian sajrone covid-19

+ 855 (0) 63 968 298
+ 855 (0) 92 486 772

Tripadvisor

Kaca Tripadvisor

Pilihan para wisatawan 2020

kesalahan: Content dilindhungi !!