Gemological Institute Kamboja - Laboratory Gemic

Museum & Dagang Gemstone

Pameran permanen luwih saka 250 jinis permata saka Kamboja lan saindenging jagad.

Tuku batu permata ing toko kita

mikroskop testing gemstone

Laboratory GEMIC

Institusi gemologis pribadi lan independen, nyedhiyakake tes gemologis, layanan riset lan sertifikat permata.

Gemstone certificate

Ratanakiri Zircon mining

TOKO GEM

Kamboja minangka sumber sapphires, rubies, zircons lan akeh watu. Kita ngatur wisata saka 2 nganti 10 dina kalebu lelungan, panginepan, ngunjungi tambang tambang lan pemotong permata.

Hubungi kita kanggo wisata sing cocog

Introduction to Gem & Gemology

Gemology sinau

Pengantar batu permata utama umume ditemokake ing pasar. Kursus level awal, advance utawa ahli iki negesake aspek-aspek penting permata kasebut.

Kepiye ngenali batu permata, sintetik, perawatan alami? Kepiye cara ngramal kualitas lan rega? Sampeyan bakal entuk jawaban kanggo kabeh pitakon sajrone kelas iki.

NEW : Amarga akeh panjaluk siswa sing ora bisa lelungan nalika pandemi, saiki bisa sinau online.

testing gemstone
Gemology sinau

KOLEKSI GEMSTONES

Museum Gemstone

Pangiriman 3 dina ing saindenging jagad

Pengiriman Fedex Express biasane njupuk 3 nganti 4 dina kanggo pangiriman.
Pelacakan online saben langkah.
Parsel diasuransiake kanthi lengkap. Tandatangan dibutuhake nalika dikirim.

4 watu larang regane

RUBY

SAPPHIRE

EMERALD

DIAMOND

TRIPADVISOR

PILIHAN PELANCONG 2020

blondong

… Informasi sing aku sinaoni bakal migunani banget mbesuk lan aku ngarep-arep njupuk kelas liyane ing Amerika Serikat kanggo sinau luwih lengkap. Yen sampeyan duwe rencana tuku perhiasan ing endi wae, sampeyan kudu melu kelas iki!

blondong / Februari 2020
emz

… Perhiasan pancen apik lan staf sing grapyak lan profesional. Aku ninggalake toko kasebut kanthi cincin onyx sing apik sing bakal ngelingake aku babagan wektu ing Kamboja :). Yen duwe wektu luwih akeh ing kene, aku luwih seneng nyoba lokakarya kanggo nggawe cincin dhewe!

Emz / November 2019
tinkaMauu

… Pancen pantes dikunjungi Gemological Institute, lan kabeh anggota staf profesional banget, apik, sabar lan nerangake saben minat sing disenengi sampeyan. Aku mesthi bakal bali menyang Siem Reap lan tuku permata saka kene nalika riko mbesuk. 5 lintang!

TinkaMauu / November 2019
laurensi b

… Perhiasan kasebut terjangkau lan apik banget lan kita seneng banget karo tuku. Sakabèhé pengalaman apik sing paling disaranake… kita seneng banget karo kualitas layanan, sing ora mesthi dijamin ing Siem Reap.

Laurence B / Juli 2019
sayline

… Kualitas lan kekhasan saka macem-macem watu sing bisa ditemokake ing toko. Pungkasane, kita nemokake kalung watu topaz putih sing apik, hadiah sing cocog kanggo kolega! Matur nuwun Institute Gemological!

Paribasan / Bisa 2019
benji c

… Aku riko apik banget lan sinau akeh macem-macem jinis permata.

Aku ora ngerti babagan watu lan permata sing beda ing Kamboja. Apik barang sing kudu ditindakake kajaba candhi.

Benji C / Bisa 2019
jan tara

… Kita mutusake bali menyang dheweke lan tuku watu kasebut. Aku kudu ngomong yen Daini nyatane Permata ing toko. Tanpa dheweke, kita malah ora pengin njaluk apa-apa saka toko kasebut. Kesimpulan, toko kasebut bisa dipercaya lan minangka toko paling apik sing bisa ditemokake ing Siem Reap.

Jan Tara / Agustus 2019
preinan23

… Dheweke langsung mbalekake email lan aku mutusake desain lan rega. Dering kasebut teka kanthi cepet lan aku kaget amarga wis apik lan apik banget. Aku nyaranake layanan iki kanthi total lan bakal maneh.

Liburan23 / Agustus 2019
oly1610

… Priksa manawa ngunjungi papan iki yen sampeyan golek permata sing sah. Dheweke minangka siji-sijine toko sing disertifikasi ing Siem Reap. Staf cukup akomodatif lan bakal njawab kabeh pitakon sampeyan.

Oly1610 / Agustus 2019
Zirkon Alam 12 saben + saben wong, saka Ratanakiri, Kamboja

Sampeyan inspirasi kula

Aku nuduhake