Layanan konsultasi Gemology kanthi online

layanan konsultasi gemology

Layanan konsultasi Gemologi kanthi online - 1 jam

Yen sampeyan pengin ngomong karo guru gemology. We nawakake layanan konsultasi kanthi online kanthi videoconference

Tingkat Flat kanggo telpon saka 1 nganti 60 menit: 30 US $ (Pembayaran ing mata uang)

Wiwit Senin nganti Jumuah: 8 am nganti 5 sore. Wektu Kamboja / Thailand (UTC + 7)

Booking paling ora 24 jam sadurunge janjian

Sampeyan bakal nampa email konfirmasi kalebu link kanggo mbayar nganggo PayPal utawa kertu kredit

Kode Keamanan:
kode keamanan
Mangga ketik kode keamanan:

Book janjian