Babagan awake dhewe

Sing kita? Apa kita goal?

Sajarah

Sawise 15 taun pengalaman ing batu permata Kamboja, kita nyadari yen ora ana sumber referensi babagan ilmu gemological lan pasar gemstone ing Kamboja. Kita pungkasanipun mutusake mbukak Institut Gemological Kamboja ing 2014. We are currently only laboratory gemological operating in Cambodia.

Identification permata
Gem Trading
Gemology sinau
+ 200
varieties saka gemstones
+ 15
Taun Pengalaman

Gemstones

Pameran permanen luwih saka 200 varieties saka gemstones, utamané saka Kamboja nanging uga saka donya. Kita tuku lan ngedol gemstones.

Laboratory Gemic

Institusi gemological pribadi lan independen, nyediakake layanan penguji lan riset gemologis ing Siem Reap, Kamboja.

Gem Tour

Kamboja minangka sumber kanggo Safira, Rubi, Zircon lan akeh watu. Yen sampeyan perlu kita ngurus trip kabeh kalebu lelungan lan penginapan, kita uga nglakoni.

Gemology sinau

Kita mulang gemology. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi kita.

Tuku utawa Book GemsStones ing online store kita

delivery donya

Tuku Saiki

Ketemu Tim

Jean-Philippe Lepage
CEO

Akreditasi Gemologist
Administrator sing ngatur ngatur INSTITUT GEMOLOGICAL CAMBODIA

Ms. iet THOAN
CEO Executive Assistant

Ing operasi
+ 855 92 48 67 72
+ 855 81 359 286
[Email protected]

Ms. Yourath ROS
Manager Marketing

Ing Marketing
+ 855 99 44 99 18
[Email protected]

Testimonial

kesalahan: Content dilindhungi !!