Babagan awake dhewe

SEJARAH

Cambodia

Sawise 15 taun pengalaman ing watu permata Kamboja, kita ngerti manawa ora ana sumber referensi babagan ilmu permata lan babagan pasar permata ing Kamboja.
Pungkasane, kita mutusake mbukak Institut Gemologi Kamboja ing Siem Reap, ing 2014.
Saiki kita mung laboratorium gemologis sing beroperasi ing Kamboja.

Thailand

Luwih gampang kanggo dagang internasional, kita uga adhedhasar ing Bangkok wiwit taun 2019.
Dagang mung online. Ora ana toko, ora ana ruang pamer.

Jean-Philippe LEPAGE - CEO - Gemologist / Administrator Akreditasi sing tanggung jawab ngatur INSTITUT GEMOLOGI KAMBODIA

Jean-Philippe Lepage
CEO / Pendiri / Gemologist Akreditasi

Administrator sing tanggung jawab ngatur
GEMIK
Laboratory GEMIC
INSTITUT GEMOLOGI KAMBODIA

Ms. iet THOAN - Asisten Eksekutif CEO

Ms. iet THOAN
CEO Executive Assistant

Ing operasi