Babagan awake dhewe

SEJARAH

Cambodia

GEMIC LABORATORY Co., Ltd.
Jeneng dagang: INSTITUT GEMOLOGI KAMBODIA

Sawise 15 taun pengalaman ing watu permata Kamboja, kita ngerti manawa ora ana sumber referensi babagan ilmu permata lan babagan pasar permata ing Kamboja.
Pungkasane, kita mutusake mbukak Institut Gemologi Kamboja ing Siem Reap, ing 2014.
Saiki kita mung laboratorium gemologis sing beroperasi ing Kamboja.

Thailand

GEMIC Co., Ltd.
Luwih gampang kanggo dagang internasional, kita uga adhedhasar ing Bangkok wiwit taun 2019.
Dagang mung online. Ora ana toko, ora ana ruang pamer.

Gemic minangka anggota asosiasi pedagang permata lan permata Thailand, organisasi sing diakoni minangka permata utama lan asosiasi perdagangan perhiasan ing Kerajaan sing beroperasi ing standar internasional.

tgjta

Jean-Philippe LEPAGE - CEO - Gemologist / Administrator Akreditasi sing tanggung jawab ngatur INSTITUT GEMOLOGI KAMBODIA

Jean-Philippe Lepage
CEO / Pendiri / Gemologist Akreditasi

Ms. iet THOAN - Asisten Eksekutif CEO

Ms. iet THOAN
CEO Executive Assistant

Ing operasi