Babagan awake dhewe

Sajarah

Sawise 15 taun pengalaman ing batu permata Kamboja, kita nyadari yen ora ana sumber referensi babagan ilmu gemological lan pasar gemstone ing Kamboja. Kita pungkasanipun mutusake mbukak Institut Gemological Kamboja ing 2014. We are currently only laboratory gemological operating in Cambodia.

Identification permata
Gem Trading
Gemology sinau
+ 250
varieties saka gemstones
+ 20
Taun Pengalaman

Gemstones

Pameran permanen luwih saka 250 macem-macem gemstones saka Kemboja lan uga saka saindenging jagad. We tuku lan adol gemstones.

Gemstone Pameran & Trading

Pameran permanen luwih saka jinis 250 saka gemstones, utamane saka Kamboja nanging uga saka ing donya.
Tuku batu permata ing toko kita

Welcome to GEMIC Laboratory

A institute Gemological pribadi ingkang kokoh, nyediakake testing lan riset layanan Gemological in Langkawi, Cambodia
Gemstone certificate

Gemology sinau

Kita mulang babagan gemologi.
Kanggo informasi luwih lengkap:
Gemology sinau

Tuku utawa Book GemsStones ing online store kita

delivery donya

Tuku Saiki

Ketemu Tim

Jean-Philippe Lepage
CEO

Akreditasi Gemologist
Administrator sing ngatur ngatur INSTITUT GEMOLOGICAL CAMBODIA

Ms. iet THOAN
CEO Executive Assistant

Ing operasi

Ms. Yourath ROS
Manager Marketing

Ing Marketing

Tripadvisor

Kaca Tripadvisor

Pilihan para wisatawan 2020

0 enggo bareng
0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!