Birthstone Agustus

Peridot lan spinel minangka rong warna perhiasan batu watu lair kanggo Agustus, miturut dhaptar kuna lan modern makna warna watu Agustus. Watu permata sing sampurna kanggo cincin batu permata Agustus utawa perhiasan kalung.

Batu kelairan | Januari | Februari | Maret | April | Bisa | Juni | Juli | Agustus | September | Oktober | November | Desember

Birthstone Agustus

Apa tegese birthstone Agustus?

Makna batu lahir Agustus: permata sing ana gandhengane karo wulan lair wulan Agustus: Peridot lan spinel

Peridot

Peridot yaiku olivin bermutu lan mineral silikat. Werna ijo gumantung karo isi wesi ing struktur permata. Peridot ana ing watu kekurangan silika kayata basalt vulkanik uga ing meteorit paladium. Peridot minangka salah siji saka rong permata sing diamati ora digawe ing lemah bumi, nanging ing watu lebur jubah ndhuwur. Kualitas permata peridot arang ditemokake ing permukaan Bumi amarga rentan cuaca nalika transportasi saka jero jubah menyang permukaan.

Spinel

Spinel kristalisasi ing sistem isometrik. Wangun kristal umum yaiku oktafra, biasane kembar. Nduwe pembelahan oktafera sing ora sampurna lan patah tulang konchoidal. Kekerasane 8, gravitasi spesifik yaiku 3.5-4.1, lan transparan kanggo buram kanthi kilau vitreous lan kusam. Bisa nggawe cincin kelahiran Agustus sing sampurna

Apa warna batu akik Agustus?

Peridot, kanthi jeruk nipis ijo warna batu akik Agustus, dipercaya bakal nuwuhake kekuwatan lan pengaruh ing panganggo.

Spinel bisa uga ora ana warna, nanging biasane warna-warna jambon, mawar, abang, biru, ijo, kuning, coklat, ireng, utawa mboten umum Violet. Ana alam sing unik putih spinel, saiki ilang, sing katon sedhela ing saiki dadi Sri Lanka.

Endi papan lair Agustus?

Sumber utama saka peridot saiki yaiku USA, Australia, Brazil, China, Mesir, Kenya, Mexico, Myanmar, Norwegia, Pakistan, Arab Saudi, Afrika Selatan, Sri Lanka, lan Tanzania.

Spinel wis suwe ditemokake ing Sri Lanka, Afghanistan, Tajikistan lan Myanmar. Sajrone dekade pungkasan kualitas permata spinel ditemokake ing Vietnam, Tanzania, Kenya, Tanzania, Madagascar lan bubar ing Kanada

Apa perhiasan birthstone Agustus?

Perhiasan batu lahir digawe karo peridot lan spinel. Kita adol cincin perhiasan batu kelahiran Agustus, gelang, anting-anting, kalung & liya-liyane.

Endi golek batu lahir Agustus?

Ana apik peridot lan spinel didol ing toko kita

simbolisme birthstone Agustus lan Makna

Peridot wis diregani wiwit wiwit saka peradaban paling awal amarga kekuwatane nglindhungi supaya ora wedi lan ngipi elek. Dipercaya nggawa hadiah sinaran batin, ngasah pikiran lan mbukak kesadaran lan tuwuh anyar, ngewangi wong ngerti lan nyadari nasibe lan tujuan spiritual. Wong Mesir kuno precaya Peridot dikirim menyang Bumi kanthi njeblugake lintang lan nggawa kekuwatan. Peridot minangka permata nasional Mesir sing dikenal masarakat minangka Permata Sun.

Spinel permata diarani mbantu nyingkirake ego lan dadi pengabdian kanggo wong liya. Kaya watu abang sing murub, spinel dipercaya nyengkuyung semangat, pengabdian lan umur dawa. Spinel digandhengake karo root Chakra, dadi efektif nambah energi fisik lan stamina.

Apa pratandha zodiak kelahiran Agustus?

Watu Leo lan Virgo kaloro watu Agustus.
Punapa mawon sampeyan Leo lan Virgo. Peridot lan spinel yaiku watu saka tanggal 1 nganti 31 Agustus.

Day Astrologi Birthstone
Agustus 1 Leo Peridot lan spinel
Agustus 2 Leo Peridot lan spinel
Agustus 3 Leo Peridot lan spinel
Agustus 4 Leo Peridot lan spinel
Agustus 5 Leo Peridot lan spinel
Agustus 6 Leo Peridot lan spinel
Agustus 7 Leo Peridot lan spinel
Agustus 8 Leo Peridot lan spinel
Agustus 9 Leo Peridot lan spinel
Agustus 10 Leo Peridot lan spinel
Agustus 11 Leo Peridot lan spinel
Agustus 12 Leo Peridot lan spinel
Agustus 13 Leo Peridot lan spinel
Agustus 14 Leo Peridot lan spinel
Agustus 15 Leo Peridot lan spinel
Agustus 16 Leo Peridot lan spinel
Agustus 17 Leo Peridot lan spinel
Agustus 18 Leo Peridot lan spinel
Agustus 19 Leo Peridot lan spinel
Agustus 20 Leo Peridot lan spinel
Agustus 21 Leo Peridot lan spinel
Agustus 22 Leo Peridot lan spinel
Agustus 23 Virgo Peridot lan spinel
Agustus 24 Virgo Peridot lan spinel
Agustus 25 Virgo Peridot lan spinel
Agustus 26 Virgo Peridot lan spinel
Agustus 27 Virgo Peridot lan spinel
Agustus 28 Virgo Peridot lan spinel
Agustus 29 Virgo Peridot lan spinel
Agustus 30 Virgo Peridot lan spinel
Agustus 31 Virgo Peridot lan spinel

Batu lahir Agustus alami didol ing toko permata kita

Kita nggawe perhiasan batu lahir Agustus sing digawe khusus minangka cincin pertunangan, kalung, anting-anting, gelang, liontin… Mangga hubungi kita kanggo kutipan.