Birthstone Oktober

Tourmaline lan opal minangka perhiasan watu loro ing wulan Oktober, miturut dhaptar kuno lan modern warna kelair okt. Permata prefek kanggo cincin perhiasan, gelang, anting-anting lan kalung Oktober.

Batu kelairan | Januari | Februari | Maret | April | Bisa | Juni | Juli | Agustus | September | Wulan Oktober | November | Desember

Birthstone Oktober

Apa tegese birthstone Oktober?

Batu lahir minangka permata sing ana gandhengane karo wulan lair wulan Oktober: Tourmaline lan opal.

Tourmaline

Kristal boron silikat mineral gabungan karo unsur kayata aluminium, zat besi, magnesium, sodium, lithium, utawa kalium. Tourmaline diklasifikasikake minangka watu semi larang regane lan permata bisa ditemokake kanthi macem-macem warna.

Opal

Opal minangka silika amorf sing hidrasi. Kandhungan banyu bisa udakara 3 nganti 21% bobote, nanging umume antara 6 lan 10%. Amarga watake amorf, diklasifikasikake minangka mineral, ora beda karo bentuk silika kaya kristal, sing diklasifikasikake minangka mineral. Setor kasebut disimpen ing suhu sing cukup sithik lan bisa uga ana ing celah meh kabeh jinis watu, sing umume ditemokake limonit, watu pasir, rhyolite, marl, lan basalt.

Apa warna batu kelahiran Oktober?

Watu semi larang regane Tourmaline tuwuh kanthi pirang-pirang warna, wiwit ireng nganti biru nganti jambon. Sanajan beda warna batu kelahiran Oktober bisa dingerteni dening komposisi mineral watu kasebut, sawetara uga percaya Tourmaline makna lan panggunaan warna sing beda-beda bisa beda-beda saka warna nganti warna.

Kejabi macem-macem jinis permata Oktober sing nuduhake warna, jinis liyane umume opal kalebu susu opal, milky bluish dadi ijo. Resin opal, sing kuning-kuning kanthi cemlorot. Geni opal transparan nganti tembus opal, kanthi warna awak anget warna kuning nganti oranye nganti abang. Sanajan biasane ora nuduhake dolanan warna, sok-sok watu bakal nuduhake kelip-kelip ijo sing padhang.

Ana ngendi papan lahir Oktober?

Permata lan spesimen Tourmaline utamane ditambang ing Brasil lan Afrika. Sawetara bahan plasir sing cocog digunakake kanggo permata asale saka Sri Lanka lan India. Saliyane Brasil, Tourmaline ditambang ing Tanzania, Nigeria, Kenya, Madagascar, Mozambik, Namibia, Pakistan, Afghanistan, India, Sri Lanka, Pulo Belitung - Indonesia lan Malawi.

Australia opal asring dikutip minangka sing paling apik ing saindenging jagad opal. Ethiopia pancen sumber utama. Geni opal ana ing jumlah lan macem-macem wujud ing Meksiko tengah. Simpenan pinunjul liyane saka opal ing saindenging jagad iki bisa ditemokake ing Republik Ceko, Kanada, Slowakia, Hongaria, Turki, Indonesia, Brasil, Honduras, Guatemala lan Nikaragua.

Apa perhiasan birthstone Oktober?

Perhiasan batu lahir digawe karo Tourmaline lan opal. Kita adol cincin perhiasan batu kelahiran Oktober, gelang, anting-anting, kalung & liya-liyane.

Endi golek birthstone Oktober?

Ana apik Tourmaline lan opal didol ing toko kita

Simbolisme lan Makna

Tourmaline dikira nggawa kekuwatan marasake awakmu menyang dukun utawa wong obat. Iki minangka permata Oktober sing bisa ditampa, sing tegese nyenengake, tenang, batin, lan magnetik, ningkatake tapa, spiritual, kawicaksanan lan mistik.

Opal mesthi digandhengake karo katresnan lan semangat, uga kepinginan lan erotis. Iki minangka watu seductive sing nguatake kahanan emosi lan nerbitake larangan. Iki uga bisa tumindak minangka penstabil emosi. Nganggo opal diarani bisa nyebabake kasetyan lan setya.

Apa pratandha zodiak kelahiran Oktober?

Watu Libra lan Scorpio kalorone minangka batu akik.
Punapa mawon sampeyan Libra utawa Scorpio. Tourmaline lan opal yaiku watu saka tanggal 1 nganti 31 Oktober.

Day Astrologi Birthstone
Oktober 1 Libra Tourmaline lan opal
Oktober 2 Libra Tourmaline lan opal
Oktober 3 Libra Tourmaline lan opal
Oktober 4 Libra Tourmaline lan opal
Oktober 5 Libra Tourmaline lan opal
Oktober 6 Libra Tourmaline lan opal
Oktober 7 Libra Tourmaline lan opal
Oktober 8 Libra Tourmaline lan opal
Oktober 9 Libra Tourmaline lan opal
Oktober 10 Libra Tourmaline lan opal
Oktober 11 Libra Tourmaline lan opal
Oktober 12 Libra Tourmaline lan opal
Oktober 13 Libra Tourmaline lan opal
Oktober 14 Libra Tourmaline lan opal
Oktober 15 Libra Tourmaline lan opal
Oktober 16 Libra Tourmaline lan opal
Oktober 17 Libra Tourmaline lan opal
Oktober 18 Libra Tourmaline lan opal
Oktober 19 Libra Tourmaline lan opal
Oktober 20 Libra Tourmaline lan opal
Oktober 21 Scorpio Tourmaline lan opal
Oktober 22 Scorpio Tourmaline lan opal
Oktober 23 Scorpio Tourmaline lan opal
Oktober 24 Scorpio Tourmaline lan opal
Oktober 25 Scorpio Tourmaline lan opal
Oktober 26 Scorpio Tourmaline lan opal
Oktober 27 Scorpio Tourmaline lan opal
Oktober 28 Scorpio Tourmaline lan opal
Oktober 29 Scorpio Tourmaline lan opal
Oktober 30 Scorpio Tourmaline lan opal
Oktober 31 Scorpio Tourmaline lan opal

Batu lahir Oktober alami didol ing toko permata kita