Birthstone Juni

Pearl, alexandrite lan The minangka batu lahir kanggo wulan Juni miturut dhaptar kuno lan modern warna watu Juni. Permata sing sampurna kanggo cincin kelahiran Juni utawa perhiasan kalung.

Batu kelairan | Januari | Februari | Maret | April | Bisa | Wulan Juni | Juli | Agustus | September | Oktober | November | Desember

Birthstone Juni

Apa tegese birthstone Juni?

Batu lahir minangka permata sing ana gandhengane karo wulan lair wulan Juni: Pearl, alexandrite lan The. Watu permata sing sampurna kanggo cincin utawa kalung Juni

Pearl

A Pearl minangka obyek sing atos lan sumunar sing digawe ing jaringan alus saka moluska sing dibungkus utawa kéwan liya. Kaya dene cangkang moluska, a Pearl kasusun saka kalsium karbonat ing bentuk kristal menit, sing wis disimpen ing lapisan konsentris. Sing ideal Pearl bunder lan lancar, nanging akeh bentuk liyane, sing diarani mutiara barok, bisa kedadeyan. Kualitas mutiara alam sing paling apik wis dihargai banget minangka watu permata lan obyek sing apik banget wiwit pirang-pirang atus taun kepungkur. Amarga iki, Pearl wis dadi kiasan kanggo langka, apik, apik banget lan terkenal.

Alexandrite

The alexandrite macem-macem nampilake pangowahan warna gumantung karo sifat cahya sekitar. Alexandrite asil saka pangowahan skala cilik saka aluminium kanthi ion kromium ing struktur kristal, sing nyebabake panyerepan cahya kanthi kuat sajrone kisaran dawa gelombang ing wilayah kuning spektrum cahya sing bisa dideleng. Amarga sesanti manungsa paling sensitif marang cahya ijo lan paling ora sensitif karo cahya abang, alexandrite katon ijo ing awan yen spektrum cahya sing katon saiki, lan kemerahan ing cahya pijar sing ngetokake spektrum kurang ijo lan biru.

The

The minangka silikat aluminium kalium natrium saka klompok feldspar sing nuduhake schiller mutiara lan opalescent. It wis digunakake ing perhiasan nganti pirang-pirang ewu taun, kalebu peradaban kuna. Bangsa Romawi ngujo The, amarga dheweke percaya yen asale saka sinar padhang Bulan. Loro-lorone wong Roma lan Yunani uga ana gandhengane The karo dewa-dewa wulan. Ing sejarah paling anyar, moonstone dadi populer sajrone periode Art Nouveau.

Werna birthstone Juni apa?

Batu kelahiran Juni wiwit saka opalescent Pearl menyang susu The kanggo langka, ganti warna alexandrite. Kanthi spektrum poin rega lan pilihan warna iki, wong sing ulang taun Juni bisa milih permata Juni sing apik banget kanggo cocog karo swasana utawa anggaran.

Endi papan lair Juni?

Umume mutiara banyu tawa asale saka China. Segara utama Pearl peternakan dununge ing Jepang, Thailand, Indonesia, Filipina lan Polinesia.

Simpenan alexandrite sing dikenal pisanan wis ana ing Rusia. Uga ditemokake ing Sri Lanka, Brasil, Tanzania, Mozambik, Madagascar lan bubar ing India.

Sri Lanka minangka sumber moonstone kualitas paling penting ing donya. Moonstone uga diprodhuksi kanthi jumlah akeh ing Brasil, Myanmar lan India. Jumlah cilik ditemokake ing pirang-pirang negara ing saindenging jagad.

Apa perhiasan batu lahir Juni?

Perhiasan batu lahir digawe karo Pearl, alexandrite lan The. Kita adol cincin perhiasan batu kelahiran Juni, gelang, anting-anting, kalung & liya-liyane.

Endi golek birthstone Juni?

Ana apik Pearl, alexandrite lan The didol ing toko kita

Simbolisme lan Makna

Pearl minangka simbol kasampurnan lan ora bisa rusak. Iki minangka simbol umur dawa lan kesuburan, lan amarga saka lilin kasebut asring dianggep minangka simbol rembulan. Dikubur ing njero cangkang kerang, Pearl nggambarake ilmu sing didhelikake, lan feminin banget.

Alexandrite Watu Juni nggawa nasib, rejeki lan katresnan sing apik. Ing Rusia, iki dianggep minangka permata Juni sing apik banget. Dipercaya bisa menehi keseimbangan ing interaksi antarane jagad nyata fisik lan donya spiritual, utawa astral sing ora nyata.

Pangarep-arep, sensitivitas, lan kelimpahan saluran kanthi nyandhang The. Digandhengake karo cakra mahkota lan energi feminin ilahi, permata iridescent iki dianggep bisa menehi inspirasi kanggo intuisi lan kemampuan psikis.

Apa pratandha zodiak kelahiran Juni?

Watu Gemini lan kanker kaloro watu Juni.
Apa wae sampeyan Gemini lan Kanker. Pearl, alexandrite lan The yaiku watu saka tanggal 1 nganti 30 Juni.

Day Astrologi Birthstone
Juni 1 Gemini Pearl, alexandrite lan The
Juni 2 Gemini Pearl, alexandrite lan The
Juni 3 Gemini Pearl, alexandrite lan The
Juni 4 Gemini Pearl, alexandrite lan The
Juni 5 Gemini Pearl, alexandrite lan The
Juni 6 Gemini Pearl, alexandrite lan The
Juni 7 Gemini Pearl, alexandrite lan The
Juni 8 Gemini Pearl, alexandrite lan The
Juni 9 Gemini Pearl, alexandrite lan The
Juni 10 Gemini Pearl, alexandrite lan The
Juni 11 Gemini Pearl, alexandrite lan The
Juni 12 Gemini Pearl, alexandrite lan The
Juni 13 Gemini Pearl, alexandrite lan The
Juni 14 Gemini Pearl, alexandrite lan The
Juni 15 Gemini Pearl, alexandrite lan The
Juni 16 Gemini Pearl, alexandrite lan The
Juni 17 Gemini Pearl, alexandrite lan The
Juni 18 Gemini Pearl, alexandrite lan The
Juni 19 Gemini Pearl, alexandrite lan The
Juni 20 Gemini Pearl, alexandrite lan The
Juni 21 Gemini Pearl, alexandrite lan The
Juni 22 Cancer Pearl, alexandrite lan The
Juni 23 Cancer Pearl, alexandrite lan The
Juni 24 Cancer Pearl, alexandrite lan The
Juni 25 Cancer Pearl, alexandrite lan The
Juni 26 Cancer Pearl, alexandrite lan The
Juni 27 Cancer Pearl, alexandrite lan The
Juni 28 Cancer Pearl, alexandrite lan The
Juni 29 Cancer Pearl, alexandrite lan The
Juni 30 Cancer Pearl, alexandrite lan The

Batu lahir Juni alami didol ing toko permata kita

Kita nggawe perhiasan batu lahir Juni sing digawe kaya cincin pertunangan, kalung, anting-anting, gelang, liontin… Mangga hubungi kita kanggo kutipan.