Birthstone Februari

Kecubung minangka batu lahir kanggo wulan Februari miturut dhaptar kuno lan modern warna kelairane feb.

Batu kelairan | Januari | Wulan Februari | Maret | April | Bisa | Juni | Juli | Agustus | September | Oktober | November | Desember

Birthstone Februari

Apa tegese birthstone Februari?

Batu lahir minangka permata sing ana gandhengane karo wulan lair wulan Februari: amethyst. Iki ngiyatake sesambetan lan menehi keberanian marang panganggo. Ing sawijining wektu, mung royalti sing bisa nganggo permata kasebut. Yunani Kuna panginten sing amethyst dijaga saka mabuk.

Kecubung

Batu kelahiran feb, amethyst , minangka macem-macem warna kuarsa. Kecubung minangka watu semiprecious sing asring digunakake ing perhiasan lan dadi tradhisional kanggo birthstone Februari.

Apa warna birthstone Februari?

Kecubung ana ing warna utami wiwit warna violet sing jambon terang nganti jero kain warna Iki bisa uga nuduhake siji utawa loro warna sekunder, abang lan biru. Nilai sing ideal duwe utami kain warna sekitar 75-80%, kanthi warna sekunder warna biru lan abang 15-20%.

Ana ngendi papan lahir Februari?

Simpenan asli saka Kecubung akeh banget ing Brasil sing kedadeyan ing geode gedhe ing watu vulkanik. Artigas, Uruguay lan negara Brasil sing tanggi, Rio Grande do Sul minangka penghasil gedhe ing donya. Uga ditemokake lan ditambang ing Korea Selatan. Opencast paling gedhe amethyst vena ing jagad iki ana ing Maissau, Austria Bawah. Apik tenan amethyst asale saka Rusia, utamane saka cedhak Mursinka ing distrik Ekaterinburg, ing endi ana ing rongga sing ana ing watu granit. Akeh lokalitas ing India kidul ngasilake amethyst. Salah sawijining global paling gedhe amethyst produsen yaiku Zambia ing Afrika kidul kanthi produksi taunan udakara 1000 ton. Kecubung ana ing pirang-pirang wilayah liyane ing donya kalebu Kamboja.

Apa perhiasan birthstone Februari?

Kita adol cincin ametis, gelang, anting-anting, kalung & liya-liyane.
Kecubung perhiasan permata mencorong warna ungu sing apik banget lan apik banget uga minangka batu kelair Februari.

Endi kanggo nemokake birthstone Februari?

Ana apik amethyst didol ing toko kita

Simbolisme lan Makna

Wulan Februari amethyst jarene nggawa kejelasan emosi, perasaan & nilai marang sing nganggo. Kecubung digunakake kanggo nggawe katenangan ing pikiran lan cakra mahkota sampeyan supaya sampeyan bisa fokus kanggo nambani penyumbatan sing ngalangi sampeyan supaya ora ngalami rasa seneng. Cakra kaping pitu sampeyan wungu lan misuwur minangka cakra mahkota amarga ing pucuk sirah sampeyan.

Apa pratandha zodiak kelahiran Februari?

Watu Aquarius lan Pisces kaloro watu asale
Punapa mawon sampeyan Aquarius utawa Pisces. Kecubung yaiku watu saka tanggal 1 nganti 29 Februari.

Day Astrologi Birthstone
Februari 1 Aquarius Kecubung
Februari 2 Aquarius Kecubung
Februari 3 Aquarius Kecubung
Februari 4 Aquarius Kecubung
Februari 5 Aquarius Kecubung
Februari 6 Aquarius Kecubung
Februari 7 Aquarius Kecubung
Februari 8 Aquarius Kecubung
Februari 9 Aquarius Kecubung
Februari 10 Aquarius Kecubung
Februari 11 Aquarius Kecubung
Februari 12 Aquarius Kecubung
Februari 13 Aquarius Kecubung
Februari 14 Aquarius Kecubung
Februari 15 Aquarius Kecubung
Februari 16 Aquarius Kecubung
Februari 17 Aquarius Kecubung
Februari 18 Aquarius Kecubung
Februari 19 Pisces Kecubung
Februari 20 Pisces Kecubung
Februari 21 Pisces Kecubung
Februari 22 Pisces Kecubung
Februari 23 Pisces Kecubung
Februari 24 Pisces Kecubung
Februari 25 Pisces Kecubung
Februari 26 Pisces Kecubung
Februari 27 Pisces Kecubung
Februari 28 Pisces Kecubung
Februari 29 Pisces Kecubung

Batu kelahiran Februari alami didol ing toko permata kita

Kita nggawe perhiasan birthstone Februari sing digawe khusus minangka cincin pertunangan, kalung, anting-anting, gelang, liontin… Mangga hubungi kita kanggo kutipan.