Birthstone Maret

Aquamarine lan bloodstone minangka rong warna perhiasan batu lahir kanggo wulan Maret. Siji mbangkitake warna langit biru lan banyu sing tenang, dene sing liyane nuduhake kesehatan lan kekuwatan.

Batu kelairan | Januari | Februari | Wulan Maret | April | Bisa | Juni | Juli | Agustus | September | Oktober | November | Desember

batu lair Maret

Apa tegese birthstone Maret?

Batu lahir minangka permata sing ana gandhengane karo wulan lair wulan Maret: aquamarine lan bloodstone

Aquamarine

Aquamarine, batu kelairan wulan Maret, nuwuhake warna segara. Wiwit ijo-biru tuwa nganti cahya, biru semu ijo. Permata iki misuwur kanthi tampilan sing jelas lan warna sing disedhiyakake.

Bloodstone

Bloodstone, batu kelairane wulan Maret, sawijining permata ijo peteng ditanduri bintik-bintik oksida besi sing jelas. Umume ditemokake ing watu utawa ing kali kali minangka kerikil, sumber utama batu permata iki yaiku India, Brasil, lan Australia.

Apa warna batu lahir Maret?

Aquamarine, batu kelahiran Maret, duwe warna sing subur lan wis suwe dadi simbol pemuda, kesehatan lan pangarep-arep. Werna sing apik banget wiwit pucet nganti jero biru lan ngelingake segara.

The bloodstone birthstone biasane a ijo peteng cabochon sing isine abang bintik-bintik oksida wesi, "getih" sing nggawa kesehatan lan kekuwatan kanggo sing nganggo.

Ana ngendi papan lahir Maret?

Aquamarine batu lahir ditambang ing Kenya, Madagascar, Nigeria, Zambia lan Mozambik, uga ing liya Afrika. USA, Vietnam lan uga Kamboja

Simpenan asli saka bloodstone batu lahir ditambang ing Australia, Brasil lan India lan umume ditemokake minangka kerikil ing kali utawa ditempelake ing watu

Apa perhiasan batu lahir Maret?

Perhiasan batu lahir digawe karo aquamarine lan bloodstone. Kita adol cincin perhiasan batu kelahiran Maret, gelang, anting-anting, kalung & liya-liyane.

Endi golek batu lahir Maret?

Ana apik aquamarine lan bloodstone didol ing toko kita

Simbolisme lan Makna

Aquamarine, batu kelahiran perhiasan Maret, nggawe aksen sing apik kanggo lemari semi lan musim panas. Aquamarine nuwuhake kemurnian banyu kaya kristal, lan segara sing nyenengake lan santai. Menehi tenang, nyenengake, lan ngresiki, lan menehi inspirasi marang kasunyatan, kapercayan lan ngeculake. Ing crita kuna, aquamarine dipercaya dadi bandha putri duyung, lan digunakake para pelaut minangka jimat nasib apik, ora wedi wedi lan nglindhungi. Iki uga dianggep minangka watu muda lan bahagia sing langgeng. Dina iki nglindhungi kabeh wong sing lelungan, liwat, utawa cedhak banyu, lan mbukak saluran komunikasi sing jelas lan tulus.

Watu keberanian, pemurnian, lan pengorbanan luhur, ing bloodstone nduweni riwayat panggunaan sing dawa banget. Iki dianggep minangka watu sing rada gaib amarga kemampuane kanggo nularake energi negatif lan ngresiki papan nalika nglindhungi ing wektu sing padha. Ing jagad kuna, watu getih dianggep paling apik banget saka wong Jaspers, permata ijo sing jero lan lemah bumi kanthi hiasan warna abang sing padhang. Diarani Watu Sun, banjur Watu Kristus, energi kasebut nggawa kemurnian getih lan kanthi alami ngomong babagan urip lan lair, vitalitas lan kekuatan, semangat lan keberanian. Minangka jimat, iku mistis lan gaib, lan kaluwihane bisa nglindhungi lan ngremenake.

Apa pratandha zodiak saka birthstones Maret?

Watu Pisces lan Aries minangka birthstone Jan
Punapa mawon sampeyan Pisces lan Aries. Aquamarine lan bloodstone yaiku watu saka tanggal 1 nganti 31 Maret.

Day Astrologi Birthstone
Maret 1 Pisces Aquamarine lan bloodstone
Maret 2 Pisces Aquamarine lan bloodstone
Maret 3 Pisces Aquamarine lan bloodstone
Maret 4 Pisces Aquamarine lan bloodstone
Maret 5 Pisces Aquamarine lan bloodstone
Maret 6 Pisces Aquamarine lan bloodstone
Maret 7 Pisces Aquamarine lan bloodstone
Maret 8 Pisces Aquamarine lan bloodstone
Maret 9 Pisces Aquamarine lan bloodstone
Maret 10 Pisces Aquamarine lan bloodstone
Maret 11 Pisces Aquamarine lan bloodstone
Maret 12 Pisces Aquamarine lan bloodstone
Maret 13 Pisces Aquamarine lan bloodstone
Maret 14 Pisces Aquamarine lan bloodstone
Maret 15 Pisces Aquamarine lan bloodstone
Maret 16 Pisces Aquamarine lan bloodstone
Maret 17 Pisces Aquamarine lan bloodstone
Maret 18 Pisces Aquamarine lan bloodstone
Maret 19 Pisces Aquamarine lan bloodstone
Maret 20 Pisces Aquamarine lan bloodstone
Maret 21 Aries Aquamarine lan bloodstone
Maret 22 Aries Aquamarine lan bloodstone
Maret 23 Aries Aquamarine lan bloodstone
Maret 24 Aries Aquamarine lan bloodstone
Maret 25 Aries Aquamarine lan bloodstone
Maret 26 Aries Aquamarine lan bloodstone
Maret 27 Aries Aquamarine lan bloodstone
Maret 28 Aries Aquamarine lan bloodstone
Maret 29 Aries Aquamarine lan bloodstone
Maret 30 Aries Aquamarine lan bloodstone
Maret 31 Aries Aquamarine lan bloodstone

Batu lahir Maret alami didol ing toko permata kita

Kita nggawe perhiasan birthstone Maret sing digawe khusus minangka cincin pertunangan, kalung, anting-anting, gelang, liontin… Mangga hubungi kita kanggo kutipan.