Birthstone Desember

Tanzanite, pirus lan zircon minangka watu kanggo Desember miturut dhaptar kuna lan modern saka birthstone. Batu permata sing sampurna kanggo perhiasan cincin kalung utawa Desember. Topaz biru uga kala-kala diarani warna biru kelahiran desember.

Batu kelairan | Januari | Februari | Maret | April | Bisa | Juni | Juli | Agustus | September | Oktober | November | Desember

Tanzanite batu kelahiran Desember, pirus lan zirkon - Werna biru permata Desember - Watu Desember kanggo perhiasan cincin lan kalung

Apa tegese birthstone Desember?

Batu kelahiran minangka permata sing ana gandhengane karo wulan Desember: Tanzanite, pirus lan zircon. Watu permata sing sampurna kanggo Desember utawa cincin kalung modern

Tanzanite

Werna biru lan violet macem-macem zoisite mineral yaiku Tanzanite .Karo klompok mineral epidote. Mung ditemokake ing Tanzania, ing wilayah pertambangan sing sithik banget.

Turquoise

Turquoise minangka mineral buram, biru nganti ijo sing dadi fosfat tembaga lan aluminium hidrat. Biji kasebut langka lan terkenal lan luwih larang lan dadi watu permata lan hias nganti ewonan taun amarga warna sing khas.

Dianggep minangka pesona katresnan. Iki minangka simbol rejeki lan sukses sing apik lan dipercaya bisa santai lan nglindhungi sing nganggo saka gawe piala. Dering pirus, khususe, dikira bisa nyegah roh-roh jahat.

zirkon

Zircon minangka mineral sing kalebu klompok nesosilat. Jeneng kimia yaiku zirconium silicate. Wangun zirkon ing silicate nyawiji kanthi proporsi gedhe sing cocog karo unsur lapangan sing dhuwur.

Apa warna birthstone Desember?

Tanzanite misuwur amarga trikroisme sing kuat banget, katon ganti warna biru, ungu lan burgundy gumantung saka orientasi kristal. Tanzanite bisa uga katon beda nalika dideleng ing kahanan cahya sing beda.

Turquoise, Desember warna biru kelir wiwit putih nganti biru bubuk nganti biru biru, lan saka ijo biru nganti ijo kuning. Biru kasebut diarani tembaga idiochromatic, lan ijo bisa dadi akibat saka salah siji impurities zat besi.

Zirkon katon ing pirang-pirang warna, kalebu coklat semu abang, kuning, ijo, biru, abu-abu lan tanpa warna. Werna zirkon kadang bisa diganti kanthi perawatan panas. Mung zirkon biru yaiku birthstone Desember. Werna biru cahya paling umum, biru tuwa arang banget.

Endi watu Desember ditemokake?

Mung dikenal tanzanite deposit penting komersial dumunung ing sisih lor Tanzania.

Sumber utama pirus yaiku Iran lan Amerika Serikat. Sumber liyane yaiku China, Bulgaria, Tibet, Afghanistan, Australia, India, Chili lan Turkestan.

Zirkon biru asale saka Kamboja.

Apa perhiasan batu kelahiran Desember?

Perhiasan batu lahir modern digawe kanthi tanzanite, pirus lan zircon. Watu warna biru cocog banget karo berlian putih cilik utawa permata tanpa warna. Kita adol cincin warna kelahiran Desember, gelang, anting-anting, kalung & liya-liyane.

Endi golek birthstone Desember?

Ana apik tanzanite, pirus lan zircon didol ing toko kita.

Simbolisme lan Makna

TanzaniteBayangan paling jero, Indigo, nggabungake intuisi sinar violet kanthi kapercayan sinar biru murni. Iki nggawa kawicaksanan, bebener, martabat lan penguasaan spiritual. Watu pangadilan lan umur dawa, nggawe introspeksi lan bisa ngasilake kawicaksanan sing jero yen digunakake kanthi becik.

Turquoise, Dec birthstone, wis suwe dadi simbol kekayaan lan kemewahan ing budaya kuna, nanging kepincut karo permata sing apik banget iki durung nate luwih kuwat tinimbang saiki. Ora ketompo ing ngendi ditemokake, pirus mesthi digandhengake karo sipat sing kuat lan positif kayata kemurnian lan penyembuhan.

Zirkon biru diarani bisa ngresiki energi peteng. Iki digunakake minangka jimat kanggo lelungan utawa kanggo nglindhungi ala ing jaman kuna. Yen sampeyan rumangsa kejiret ing energi negatif, zirkon biru diarani ngresiki energi sampeyan. Sampeyan uga bisa menehi kamakmuran lan kehormatan.

Apa pratandha zodiak kelahiran Dec?

Watu Sagitarius lan Capricorn kalorone watu Desember.
Punapa mawon sampeyan Sagittarius lan Capricorn. Tanzanite, pirus lan zircon yaiku watu saka tanggal 1 nganti 31 Desember.

Rejeki sing apik diwiwiti wulan Desember

Zodiak Tionghoa: Kasugihan diwiwiti ing wulan Desember, dhuwit saya akeh.
Kanggo wong sing dadi macan, ing wulan Desember, rejeki, rejeki gedhe lan rejeki cilik bakal padha kumpul. Yen rejekine gedhe, bandha bakal ucul, lan urip bakal kaya impen

Day Astrologi Birthstone
Desember 1 Sagittarius Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 2 Sagittarius Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 3 Sagittarius Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 4 Sagittarius Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 5 Sagittarius Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 6 Sagittarius Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 7 Sagittarius Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 8 Sagittarius Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 9 Sagittarius Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 10 Sagittarius Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 11 Sagittarius Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 12 Sagittarius Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 13 Sagittarius Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 14 Sagittarius Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 15 Sagittarius Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 16 Sagittarius Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 17 Sagittarius Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 18 Sagittarius Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 19 Sagittarius Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 20 Sagittarius Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 21 Sagittarius Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 22 Capricorn Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 23 Capricorn Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 24 Capricorn Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 25 Capricorn Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 26 Capricorn Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 27 Capricorn Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 28 Capricorn Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 29 Capricorn Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 30 Capricorn Tanzanite, pirus lan zircon
Desember 31 Capricorn Tanzanite, pirus lan zircon

Batu kelahiran Desember alami didol ing toko permata kita