Birthstone November

Topaz lan citrine minangka perhiasan watu loro kanggo wulan Nopember, miturut dhaptar kuno lan modern warna kelahiran nov. Gemstone prefek kanggo cincin perhiasan, gelang, anting-anting lan kalung November.

Batu kelairan | Januari | Februari | Maret | April | Bisa | Juni | Juli | Agustus | September | Oktober | Wulan November | Desember

Birthstone November

Apa tegese birthstone November?

Batu kelahiran minangka permata sing ana gandhengane karo wulan lair wulan November: Topaz lan citrine.

Topaz

Mineral silikat saka aluminium lan fluor. Topaz kristal ing sistem orthorhombic, lan kristal utamane prismatik diakhiri karo piramida lan pasuryan liyane. Iki minangka salah sawijining mineral mineral sing paling angel lan paling angel saka mineral silikat. Kekerasan iki dikombinasikake karo transparansi lan warna sing umum, amarga wis entuk akeh nggunakake perhiasan minangka permata irisan uga kanggo intaglios lan ukiran permata liyane.

Citrine

Citrine yaiku macem-macem kuarsa sing warnane wiwit kuning kuning nganti coklat amarga impurities ferric. Alami jeruk langka. Paling komersial jeruk yaiku ametis sing dianggep panas utawa kuarsa asap. Nanging, amethyst sing dianggep panas bakal duwe garis cilik ing kristal, beda karo sing alami citrinekaton mendhung utawa asap. Meh ora bisa mbedakake antarane potongan citrine lan kuning topaz visual, nanging beda-beda ing atose.

Apa warna birthstone November?

Alam topaz tembus lan ora ana warna. Jembar saka topaz warna sing kasedhiya amarga ana impurities trace alami utawa cacat struktural kristal. Keragaman warna uga disebabake dening pangowahan sing digawe dening industri permata. Topaz kasedhiya ing macem-macem warna saka kuning, oranye, abu-abu, ungu, biru, ireng, ungu lan ijo.

Citrine minangka warna birthstone november, warna kuning emas sing jero jero. Citrine wis diringkes kaping pirang-pirang warna kuning, kuning ijo, kuning semu coklat utawa oranye.

Ana ngendi papan lahir November?

Topaz, nov birthstone, bisa ditemokake ing macem-macem wilayah kalebu Rusia, Afghanistan, Sri Lanka, Republik Ceko, Jerman, Norwegia, Pakistan, Italia, Swedia, Jepang, Brasil, Mexico, Australia, Nigeria, AS, Zimbabwe, lan uga Kamboja. Brasil minangka produsen paling gedhe ing topaz.

Citrine, nov birthstone, yaiku kuarsa kuning. Kuarsa minangka watu sing paling umum. Bisa ditemokake ing meh kabeh negara, lan uga Kamboja. Brasil minangka salah sawijining produsen paling gedhe ing citrine.

Apa perhiasan birthstone November?

Perhiasan batu lahir digawe karo topaz lan citrine. Kita adol cincin perhiasan batu kelahiran November, gelang, anting-anting, kalung & liya-liyane.

Endi golek birthstone November?

Ana apik topaz lan citrine didol ing toko kita

Simbolisme lan Makna

Topaz minangka batu lahir kanggo wulan Nopember, lan watu sing diwenehake kanggo ngrayakake ulang taune pernikahan kaping 4 lan 19. Topaz minangka simbol katresnan lan tresno, lan wis diarani bisa ngrewangi rasa legi lan watak.

Citrine wis dihargai amarga kaendahan lan kaendahane. Dheweke ngelingake sunar sing padhang lan anget lan vitalitas urip. Werna kuning sing padhang lan kajelasan sing sumunar asring makili pikiran lan awak sing sehat uga seneng lan sukses.

Apa pratandha zodiak saka birthstones November?

Watu Scorpio lan Sagitarius minangka batu akik okt.
Punapa mawon sampeyan Scorpio lan Sagittarius. Topaz lan citrine yaiku watu saka tanggal 1 nganti 30 November.

Day Astrologi Birthstone
Oktober 1 Scorpio Topaz lan citrine
Oktober 2 Scorpio Topaz lan citrine
Oktober 3 Scorpio Topaz lan citrine
Oktober 4 Scorpio Topaz lan citrine
Oktober 5 Scorpio Topaz lan citrine
Oktober 6 Scorpio Topaz lan citrine
Oktober 7 Scorpio Topaz lan citrine
Oktober 8 Scorpio Topaz lan citrine
Oktober 9 Scorpio Topaz lan citrine
Oktober 10 Scorpio Topaz lan citrine
Oktober 11 Scorpio Topaz lan citrine
Oktober 12 Scorpio Topaz lan citrine
Oktober 13 Scorpio Topaz lan citrine
Oktober 14 Scorpio Topaz lan citrine
Oktober 15 Scorpio Topaz lan citrine
Oktober 16 Scorpio Topaz lan citrine
Oktober 17 Scorpio Topaz lan citrine
Oktober 18 Scorpio Topaz lan citrine
Oktober 19 Scorpio Topaz lan citrine
Oktober 20 Scorpio Topaz lan citrine
Oktober 21 Scorpio Topaz lan citrine
Oktober 22 Scorpio Topaz lan citrine
Oktober 23 Sagittarius Topaz lan citrine
Oktober 24 Sagittarius Topaz lan citrine
Oktober 25 Sagittarius Topaz lan citrine
Oktober 26 Sagittarius Topaz lan citrine
Oktober 27 Sagittarius Topaz lan citrine
Oktober 28 Sagittarius Topaz lan citrine
Oktober 29 Sagittarius Topaz lan citrine
Oktober 30 Sagittarius Topaz lan citrine

Batu lahir November alami didol ing toko permata kita