Birthstone September

Sapphire minangka birthstone September miturut dhaptar kuna lan modern saka warna birth sept.

Batu kelairan | Januari | Februari | Maret | April | Bisa | Juni | Juli | Agustus | Wulan September | Oktober | November | Desember

Birthstone September

Apa tegese birthstone September?

Batu kelahiran minangka permata sing ana gandhengane karo wulan lair wulan September: Sapphire.

Sapphire

Sapphire minangka permata larang regane, macem-macem corundum mineral, kalebu aluminium oksida kanthi jumlah unsur kayata wesi, titanium, kromium, vanadium, utawa Magnesium.

Apa warna birthstone September?

Biasane biru, nanging alami sapphires uga ana warna kuning, ungu, oranye, lan ijo. Umume, alami sapphires dipotong lan dipoles dadi permata lan dianggo perhiasan.

Blue sapir ana ing macem-macem campuran utami biru lan warna sekunder, macem-macem level nada lan ing macem-macem level jenuh

Ana ngendi papan lahir September?

safir ditambang saka celengan aluvial utawa saka kerja ing lemah utama. Lokasi penambangan komersial kanggo safir kalebu, nanging ora diwatesi karo negara ing ngisor iki: Afghanistan, Australia, Myanmar, Kamboja, China, Kolombia, India, Kenya, Laos, Madagascar, Malawi, Nepal, Nigeria, Pakistan, Sri Lanka, Tajikistan, Tanzania , Thailand, Amerika Serikat, lan Vietnam.

safir saka macem-macem lokasi geografis bisa uga duwe macem-macem penampilan utawa konsentrasi kimia-impurity, lan cenderung ngemot macem-macem jinis inklusi mikroskopis.

Apa perhiasan birthstone September?

We adol sapir cincin, gelang, anting-anting, kalung & liya-liyane. Nalika umume kita mikir babagan kelahiran September, safir, kita mbayangake segara biru sing jero lan kraton.

Endi golek birthstone September?

Ana apik safir biru didol ing toko kita

Simbolisme lan Makna

Batu kelahiran September, safir, nate dikira njaga saka kejahatan lan keracunan. Dipercaya yen ula wisa bakal mati yen dilebokake ing prau sing digawe saka safir. Cara tradisional minangka watu favorit para imam lan raja, safir nglambangake kemurnian lan kawicaksanan.

Apa pratandha zodiak birthstones September?

Watu Virgo lan Libra minangka birthstone sept.
Punapa mawon sampeyan Virgo lan Libra. Sapphire yaiku watu saka tanggal 1 nganti 30 September.

Day Astrologi Birthstone
September 1 Virgo Sapphire
September 2 Virgo Sapphire
September 3 Virgo Sapphire
September 4 Virgo Sapphire
September 5 Virgo Sapphire
September 6 Virgo Sapphire
September 7 Virgo Sapphire
September 8 Virgo Sapphire
September 9 Virgo Sapphire
September 10 Virgo Sapphire
September 11 Virgo Sapphire
September 12 Virgo Sapphire
September 13 Virgo Sapphire
September 14 Virgo Sapphire
September 15 Virgo Sapphire
September 16 Virgo Sapphire
September 17 Virgo Sapphire
September 18 Virgo Sapphire
September 19 Virgo Sapphire
September 20 Virgo Sapphire
September 21 Virgo Sapphire
September 22 Virgo Sapphire
September 23 Libra Sapphire
September 24 Libra Sapphire
September 25 Libra Sapphire
September 26 Libra Sapphire
September 27 Libra Sapphire
September 28 Libra Sapphire
September 29 Libra Sapphire
September 30 Libra Sapphire

Batu lahir safir biru alami didol ing toko permata kita