Batu lahir Mei

Emerald minangka batu lahir kanggo Mei miturut dhaptar kuno lan modern warna permata may. Batu lahir kanggo Taurus lan Gemini kanggo perhiasan minangka cincin utawa kalung.

Batu kelairan | Januari | Februari | Maret | April | Mei | Juni | Juli | Agustus | September | Oktober | November | Desember

Batu lahir Mei

Apa tegese birthstone Mei?

Batu lahir minangka permata sing ana gandhengane karo wulan lair wulan Mei: Emerald. Iki minangka simbol kelairan maneh, dipercaya bisa menehi pandhangan, pamilik sing apik, lan para mudha.

Emerald

Emerald minangka permata lan macem-macem warna mineral beryl warna ijo kanthi jejak kromium lan kadang vanadium. Beryl duwe atose 7.5-8. Emerald dianggep minangka birthstone Januari.

Apa warna birthstone Mei?

Emerald, batu lahir ing wulan Mei, nggawa wong sugih ijo warna Musim semi lan sumunar kanthi nada sing apik banget.

Endi papan lahir Mei?

Emerald minangka salah sawijining permata paling langka. Ditambang ing Amerika Selatan: Kolombia, Brasil. Permata Mei uga bisa ditemokake ing Afrika. Zambia minangka sumber utama, lan tambang misuwur amarga ngasilake zamrud sing ijo tuwa lan nada sing luwih peteng. Pakistan lan Afghanistan uga dadi produsen penting.

Apa perhiasan batu lahir Mei?

Kita adol cincin batu lahir, gelang, anting-anting, kalung & liya-liyane.
Perhiasan zamrud mencorong warna sing mewah lan megah sing dihargai amarga warna ijo sing apik, asring disenengi dening royalti kanggo nyandhang acara penting.

Endi bisa nemokake batu lahir Mei?

Ana apik zamrud didol ing toko kita

Simbolisme lan Makna

Emerald, birthstone Mei, minangka salah sawijining permata favorit Cleopatra. Wis suwe digandhengake karo kesuburan, kelahiran maneh, lan katresnan. Bangsa Romawi kuno nganti bisa ngaturake watu iki kanggo Venus, dewi katresnan lan kaendahan. Saiki, dinuga yen zamrud minangka tegese budi, tuwuh, lan sabar.

Apa pratandha zodiak kelahiran Mei?

Watu Taurus lan Gemini minangka birthstone Mei
Punapa mawon sampeyan Taurus lan Gemini. Emerald yaiku watu saka tanggal 1 nganti 31 Mei.

Day Astrologi Birthstone
Bisa 1 Taurus Emerald
Bisa 2 Taurus Emerald
Bisa 3 Taurus Emerald
Bisa 4 Taurus Emerald
Bisa 5 Taurus Emerald
Bisa 6 Taurus Emerald
Bisa 7 Taurus Emerald
Bisa 8 Taurus Emerald
Bisa 9 Taurus Emerald
Bisa 10 Taurus Emerald
Bisa 11 Taurus Emerald
Bisa 12 Taurus Emerald
Bisa 13 Taurus Emerald
Bisa 14 Taurus Emerald
Bisa 15 Taurus Emerald
Bisa 16 Taurus Emerald
Bisa 17 Taurus Emerald
Bisa 18 Taurus Emerald
Bisa 19 Taurus Emerald
Bisa 20 Taurus Emerald
Bisa 21 Gemini Emerald
Bisa 22 Gemini Emerald
Bisa 23 Gemini Emerald
Bisa 24 Gemini Emerald
Bisa 25 Gemini Emerald
Bisa 26 Gemini Emerald
Bisa 27 Gemini Emerald
Bisa 28 Gemini Emerald
Bisa 29 Gemini Emerald
Bisa 30 Gemini Emerald
Bisa 31 Gemini Emerald

Batu lahir Mei Mei didol ing toko permata kita

Kita nggawe perhiasan birthstone Mei sing digawe khusus minangka cincin pertunangan, kalung, anting-anting, gelang, liontin… Mangga hubungi kita kanggo kutipan.