Birthstone April

Diamond lan batu kristal kuarsa minangka batu lahir kanggo wulan April miturut dhaptar warna watu april lan kuno kanthi warna modern. Permata sing sampurna kanggo cincin utawa kalung april lahir

Batu kelairan | Januari | Februari | Maret | Wulan april | Bisa | Juni | Juli | Agustus | September | Oktober | November | Desember

Birthstone April

Apa tegese birthstone April?

Batu lahir minangka permata sing ana gandhengane karo wulan lair wulan April: Diamond. Batu kelahiran April, diamond, saliyane minangka simbol katresnan langgeng, sadurunge dikira bakal nggawa wani.

Apa warna birthstone April?

Watu April umume digandhengake karo ora ana werna warna Makane diamond minangka permata ing wulan April, nanging uga batu kristal kuarsa, topaz putih lan zicon putih

Diamond

The diamond minangka batu kelahiran tradisional wulan April lan nduweni teges penting kanggo wong-wong sing lair ing wulan kasebut, dikira bisa nyedhiyakake sesambungan sing luwih apik tumrap para panganggo lan nambah kekuatan batin. Nganggo perhiasan dienggo nggawa mupangat liyane kayata keseimbangan, kejelasan lan kelimpahan. Iki uga minangka simbol katresnan sing abadi, lan wong-wong sing bathi nyebut wulan April wulan kelairan bakal seneng sejarah ing ngisor permata langka iki.

Endi papan lahir April?

Batu lahir kanggo wulan April saiki ditambang ing saindenging jagad. Diamonds wis ditemokake ing 35 negara. Negara ing ngisor iki ngasilake tingkat industri perhiasan: Australia, Botswana, Brasil, China, Kongo, Rusia lan Afrika Selatan.

Apa perhiasan cincin kelahiran April?

Kita adol cincin kelahiran april, gelang, anting-anting, kalung & liya-liyane. Dianggep minangka salah sawijining permata paling larang ing donya, ing diamond misuwur lan ing salawas-lawase nggumunake.

Endi golek permata April?

Ana apik berlian didol ing toko kita

Simbolisme lan Makna

Watu April, diamond, saliyane minangka simbol katresnan langgeng, sadurunge dikira bakal nggawa wani. Ing basa Sanskerta, ing diamond diarani vajra, sing uga ateges kilat; ing mitologi Hindu, vajra minangka gamane Indra, raja dewa.

Apa pratandha zodiak saka permata April?

Watu Aries lan Taurus minangka permata kanggo april
Punapa mawon sampeyan Aries lan Taurus. Diamond yaiku watu saka 1 April nganti 30.

Day Astrologi Birthstone
April 1 Aries Diamond
April 2 Aries Diamond
April 3 Aries Diamond
April 4 Aries Diamond
April 5 Aries Diamond
April 6 Aries Diamond
April 7 Aries Diamond
April 8 Aries Diamond
April 9 Aries Diamond
April 10 Aries Diamond
April 11 Aries Diamond
April 12 Aries Diamond
April 13 Aries Diamond
April 14 Aries Diamond
April 15 Aries Diamond
April 16 Aries Diamond
April 17 Aries Diamond
April 18 Aries Diamond
April 19 Aries Diamond
April 20 Taurus Diamond
April 21 Taurus Diamond
April 22 Taurus Diamond
April 23 Taurus Diamond
April 24 Taurus Diamond
April 25 Taurus Diamond
April 26 Taurus Diamond
April 27 Taurus Diamond
April 28 Taurus Diamond
April 29 Taurus Diamond
April 30 Taurus Diamond

Batu lahir April alami didol ing toko permata kita

Kita nggawe perhiasan batu lahir April sing digawe khusus minangka cincin pertunangan, kalung, anting-anting, gelang, liontin… Mangga hubungi kita kanggo kutipan.