Birthstone Januari

Garnet minangka batu lahir kanggo wulan Januari miturut dhaptar kuna lan modern saka warna batu lahir jan.

Batu kelairan | Wulan Januari | Februari | Maret | April | Bisa | Juni | Juli | Agustus | September | Oktober | November | Desember

watu januari

Apa tegese birthstone Januari?

Batu lahir minangka permata sing ana gandhengane karo wulan lair wulan Januari: garnet. Iki minangka simbol perlindungan. Sing bisa njaga sing aman nalika lelungan minangka conto.

Garnet

Garnet, batu kelairan Jan, ditambang ing kabeh warna pelangi. Ing garnet kulawarga minangka salah sawijining kompleks ing jagad permata. Iki dudu siji spesies, nanging kalebu sawetara jinis lan jinis. Mung abang garnet pyrope dianggep minangka birthstone Januari.

Werna birthstone Januari apa?

Garnet umume digandhengake karo warna abang, watu permata iki bisa ditemokake ing meh kabeh warna lan pilihan kanggo perhiasan saka kabeh jinis.
Werna abang, jero, peteng lan abang wungu kaya mengkene abang.
Red yaiku warna ing pungkasan spektrum cahya sing katon, ing jejere warna ungu lan ngelawan.

Ana ngendi papan lahir Januari?

Simpenan asli pyrope garnet ana ing Bohemia, ing Republik Ceko. Sumber kasebut luwih historis banjur praktis, lan saiki ora ana bahan sing asale. Simpenan Pyrope utama yaiku ing Mozambik, Tanzania, Kenya, Afrika Selatan, India, Sri Lanka, China, lan AS (Arizona lan North Carolina).

Apa perhiasan birthstone Januari?

Kita adol cincin garnet, gelang, anting-anting, kalung & liya-liyane.
Garnet perhiasan permata mencorong warna abang sing jero lan apik banget. Wulan Januari garnet minangka tandha semangat, semoga sukses & motivasi.

Endi golek birthstone Januari?

Ana apik garnet abang didol ing toko kita

Simbolisme lan Makna

Pyrope garnet emosional ngilangake kuatir, lan ningkatake ketenangan, wani lan toleransi. Nerangake swasana ati umume. Iki nglindhungi cakra dhasar lan mahkota, lan uga bisa ngimbangi cakra jantung lan dahi. Pyrope garnet stimulasi anget lan alus, nggabungake kekuwatan kreatif awake dhewe.

Apa pratandha zodiak kelahiran Januari?

Watu Capricorn lan Aquarius minangka birthstone Jan
Punapa mawon sampeyan Capricorn utawa Aquarius. Garnet yaiku watu saka tanggal 1 nganti 31 Januari.

Day Astrologi Birthstone
Januari 1 Capricorn Garnet
Januari 2 Capricorn Garnet
Januari 3 Capricorn Garnet
Januari 4 Capricorn Garnet
Januari 5 Capricorn Garnet
Januari 6 Capricorn Garnet
Januari 7 Capricorn Garnet
Januari 8 Capricorn Garnet
Januari 9 Capricorn Garnet
Januari 10 Capricorn Garnet
Januari 11 Capricorn Garnet
Januari 12 Capricorn Garnet
Januari 13 Capricorn Garnet
Januari 14 Capricorn Garnet
Januari 15 Capricorn Garnet
Januari 16 Capricorn Garnet
Januari 17 Capricorn Garnet
Januari 18 Capricorn Garnet
Januari 19 Capricorn Garnet
Januari 20 Aquarius Garnet
Januari 21 Aquarius Garnet
Januari 22 Aquarius Garnet
Januari 23 Aquarius Garnet
Januari 24 Aquarius Garnet
Januari 25 Aquarius Garnet
Januari 26 Aquarius Garnet
Januari 27 Aquarius Garnet
Januari 28 Aquarius Garnet
Januari 29 Aquarius Garnet
Januari 30 Aquarius Garnet
Januari 31 Aquarius Garnet

Batu lahir Januari alami didol ing toko permata kita

Kita nggawe perhiasan batu lahir tanggal Januari minangka cincin pertunangan, kalung, anting-anting, gelang, liontin… Mangga hubungi kita kanggo kutipan.