Birthstone Juli

Ruby minangka batu kelahiran Juli, miturut dhaptar kuna lan modern warna watu Juni. Permata sing sampurna kanggo cincin kelahiran julai utawa perhiasan kalung.

Batu kelairan | Januari | Februari | Maret | April | Bisa | Juni | Wulan Juli | Agustus | September | Oktober | November | Desember

Birthstone Juli
Birthstone Juli

Apa tegese birthstone Juli?

Batu kelahiran minangka permata sing ana gandhengane karo wulan Juli: samubarang kang angely. rubies, batu permata kanggo Juli, dianggep minangka raja permata lan makili katresnan, kesehatan lan kawicaksanan. Dipercaya nganggo warna abang Ruby diparingi rejeki marang sing duwe. A Ruby minangka permata sing paling larang lan regane mundhak adhedhasar werna lan kualitas.

Ruby

A Ruby minangka permata warna abang, macem-macem corundum mineral. Ruby minangka salah sawijining permata kardinal tradisional. Tembung ruby ​​asale saka ruber, basa Latin kanggo abang. Werna ruby ​​amarga unsur kromium.

Apa warna kelahiran Juli?

Sing paling apik Ruby nduweni murni, sregep abang kanggo rada abang murni warna Ing umume pasar, warna abang murni menehi rega paling dhuwur lan Ruby kanthi nada oranye lan ungu luwih murah. Werna kudu peteng banget uga ora bisa dianggep kualitas paling apik.

Endi papan lair Juli?

The Mogok Lembah ing Myanmar Dhuwur wis pirang-pirang atus taun dadi sumber utama donya rubies. Miturut sejarah, rubies uga ditambang ing Thailand, ing Distrik Pailin lan Samlout Kamboja, uga ing Afghanistan, Australia, Brasil, Kolombia, India, Namibia, Jepang, lan Skotlandia. Sawise deposit rubi Perang Dunia II ditemokake ing Madagaskar, Nepal, Pakistan, Tajikistan, Tanzania, lan Vietnam.

Apa perhiasan batu kelahiran Juli?

Kita adol cincin ruby, gelang, anting-anting, kalung & liya-liyane.
rubies makili katresnan, kesehatan lan kawicaksanan. Nganggo warna abang sing alus Ruby pinaringan rejeki marang sing duwe.

Simbolisme lan Makna

Ruby minangka watu protèktif sing bisa nggawa rasa seneng lan semangat. Ruby menehi hadiah sing sampurna kanggo wong sing dikasihi utawa ing acara kayata Hari Valentine utawa ulang taun. Ing RubyRona cedhak karo warna getih, sing nggawa oksigen menyang kabeh bagean awak, watu permata kasebut uga nggambarake vitalitas lan semangat. Watu kasebut nduweni kekuwatan kanggo nyelarasake lan menehi energi menyang awak. Ruby nglindhungi entitas negatif sing ngasilake energi positif, ningkatake vitalitas spiritual lan kesehatan kanthi sakabehe.

Apa pratandha zodiak kelahiran Juli?

Watu kanker lan watu Leo minangka batu permata kanggo Juli.
Apa wae sing Kanker lan Leo. Ruby yaiku watu saka tanggal 1 nganti 31 Juli.

Day Astrologi Birthstone
Juli 1 Cancer Ruby
Juli 2 Cancer Ruby
Juli 3 Cancer Ruby
Juli 4 Cancer Ruby
Juli 5 Cancer Ruby
Juli 6 Cancer Ruby
Juli 7 Cancer Ruby
Juli 8 Cancer Ruby
Juli 9 Cancer Ruby
Juli 10 Cancer Ruby
Juli 11 Cancer Ruby
Juli 12 Cancer Ruby
Juli 13 Cancer Ruby
Juli 14 Cancer Ruby
Juli 15 Cancer Ruby
Juli 16 Cancer Ruby
Juli 17 Cancer Ruby
Juli 18 Cancer Ruby
Juli 19 Cancer Ruby
Juli 20 Cancer Ruby
Juli 21 Cancer Ruby
Juli 22 Leo Ruby
Juli 23 Leo Ruby
Juli 24 Leo Ruby
Juli 25 Leo Ruby
Juli 26 Leo Ruby
Juli 27 Leo Ruby
Juli 28 Leo Ruby
Juli 29 Leo Ruby
Juli 30 Leo Ruby
Juli 31 Leo Ruby

Batu lahir Juli alami didol ing toko permata kita

Kita nggawe perhiasan birthstone Juli sing digawe khusus minangka cincin pertunangan, kalung, anting-anting, gelang, liontin… Mangga hubungi kita kanggo kutipan.