Apa engagement ring?

0 enggo bareng

Cincin keterlibatan

Adat cincin pertunangan beda-beda miturut wektu, panggonan, lan budaya. Cincin kawin wis sacara historis ora umum, lan nalika hadiah kasebut diwenehake, iku kapisah saka cincin kawin.

Pernikahan dering kanggo wanita

Ladies, ngrungokake. Sampeyan wis ngimpi babagan dina khusus wiwit sampeyan enom banget. Sampeyan wis mbayangno busana, upacara, tari pertama; saben rinci. Nanging, sampeyan tau mandheg mikir babagan carane akeh gaya cincin pertunangan kanggo wanita ana?
Pasti dina sing sampurna, mesthi, sing penting banget. Nanging, dering iki yaiku apa wae sing bakal dilakoni saben dina kanggo sisa urip lan uga pantes dadi sampurna.

Perangan kanggo manungsa

Yen wanita bisa nganggo dering engagement kanggo ngumumke status, kenapa ora bisa lanang? Inggih, ana tenan ora ana alesan. Minangka luwih pasangan seneng wong nganggo bukti status lan minangka masyarakat luwih gampang nampa hubungan nontradisional.

Rose emas, emas putih, emas kuning, platinum utawa palladium?

Perhiasan dina iki nduweni akses menyang macem-macem logam sing beda-beda ing werna-werna. Nalika opsi kayata platinum lan palladium dadi luwih populer, emas tansah dadi pilihan sing paling apik. Sinau babagan beda antarane emas kuning lan emas mawar vs. emas putih cincin iku cara sing apik kanggo ngurangi pilihan sampeyan nalika nemtokake metal sing dipilih kanggo perhiasan sing pungkasane nggambarake katresnan ing urip sampeyan.

Cincin pertunangan terjangkau

Aja kuwatir karo biaya. Ana akeh pilihan sing kasedhiya kanggo dering keterlibatan terjangkau. Mesthi, makna "terjangkau" subyektif banget. Nanging nalika modal beda-beda, kabeh wong duwe.

Diamond

Babak solitaire, oval, zamrud, woh pir utawa perhiasan puteri putri, kombinasi gaya, wujud lan katon saestu tanpa batas.
Saben papat C (Carat Bobot, Cut, Color, Clarity) diiringi karo diagram mirah sing nggambarake beda antarane kelas. Sawise sinau liyane, yen sampeyan perlu ndeleng perhiasan ing wong, ngunjungi toko perhiasan lokal. Njaluk pangertèn sing luwih apik saka apa sing sampeyan ngowahi kanthi pribadhi ing inten.

Gemstone

Cincin pertunangan Gemstone yaiku pilihan sing sampurna kanggo tampilan sing unik, kurang tradisional kanthi cipratan warna lan gaya. Kaya dene saperangan cincin anting-anting, cincin gemstone digawe kanthi permata sing apik, saka zamrud lan rubi kanggo sapphires, morganites, opals ... Biasane dirancang karo permata minangka watu tengah sing banjur diubengi dening berlian cilik utawa watu ora ana warna.

Brands

Sakliyane kuwi wis akeh perancang ring, kayata Tiffany, Cartier lan Harry Winston, sing merek dadi identik karo kemewahan lan pemborosan. Ndhuwur berlian langka lan unik lan digandhengake karo klien sugih lan misuwur asring menehi desainer ring engagement liyane pamrih lan eksklusivitas. Punika misuwur ing donya perhiasan sing perancang lan perhiasan jeneng merek biasane luwih larang.

Desain khusus

Desainer kita bisa nggawe rancangan khusus kanggo sampeyan. Kanthi mangkono akeh opsi, sampeyan bakal nemokake dering sampurna kanggo wayahe sampurna.

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!