Laboratory Gemstone

Laboratory Gemstone

Laboratorium GEMIC minangka laboratorium Gemstone pribadi lan independen, nyediakake layanan uji coba lan riset gemologi ing Siem Reap, Kamboja

Gemstone certificate

Karakteristik permata: bobot karat, wujud, ukuran, warna, kajelasan & perawatan.
Sertifikat kasebut minangka "kertu identitas" kanthi karakteristik watu kasebut

Kesahihan saka certificate

  • Batu permata kudu diuji ing laboratorium kanthi resmi didaftar minangka perusahaan ing negara kasebut. Jeneng lan logo laboratorium kudu katon jelas ing sertifikat kasebut
  • Batu permata kudu diuji dening gemologist lulusan, saka lembaga ilmu pengetahuan gemological utawa universitas
  • Yen sertifikat ora memenuhi rong aturan ing ndhuwur, mula ora ana regane

Mangga nganggo formulir iki kanggo nelusuri laporan Panjenengan diverifikasi



Price list

Kabeh regane kalebu PPN

  • Assessment Verbal: 50 US $
  • Laporan ringkes: 100 US $
  • Laporan lengkap: 200 US $
  • 20% diskon kanggo 10 kanggo 49 sertifikat
  • 30% diskon kanggo 50 kanggo 99 sertifikat
  • 50% diskon kanggo sertifikat 100

Sampeyan bisa deposit watu ing laboratorium kita kanggo ijol panrimo.
Penundaan kasebut yaiku sewulan wiwit sampeyan nglebokake watu sampeyan, nganti sampeyan bakal bali watu maneh.

Laporan singkat

8.5 cm x 5.4 cm (format kertu kredit)
gemstone certificate laporan Brief

Laporan lengkap

21 cm x 29.7 cm (A4)
gemstone certificate laporan lengkap

kesalahan: Content dilindhungi !!