Laboratory Gemstone

0 enggo bareng

Laboratory Gemstone

Laboratory Gemstone

GEMIC Laboratory punika laboratorium Gemstone pribadi lan sawijining, nyediakake layanan testing lan riset Gemological in Langkawi, Cambodia

Gemstone certificate

Karakteristik gemstone: bobot carat, wangun, ukuran, werna, kajelasan & perawatan.
Certificate penerbitan "kertu identitas" karo ciri watu

Kesahihan saka certificate

- Gemstone kudu dites ing laboratorium resmi kadhaftar minangka perusahaan ing negara kang dumunung. Jeneng lan logo laboratorium kudu katon cetha ing certificate
- Gemstone kudu dites dening gemologist lulusan, saka èlmu Gemological institute resmi utawa universitas
- Yen certificate ora ketemu loro aturan ndhuwur, banjur wis ora Nilai

Mangga nganggo formulir iki kanggo nelusuri laporan Panjenengan diverifikasi

Price list

Kabeh regane kalebu PPN

- Penilai Verbal: 50 US $
- Laporan singkat: 100 US $
- Laporan lengkap: 200 US $
20% diskon kanggo 10 kanggo 49 sertifikat
30% diskon kanggo 50 kanggo 99 sertifikat
50% diskon kanggo sertifikat 100
Sampeyan bisa nyetujoni watu sampeyan kanthi ijol arsip.
Penundaan kasebut yaiku sewulan wiwit sampeyan nglebokake watu sampeyan, nganti sampeyan bakal bali watu maneh.

Laporan singkat

8.5 cm x 5.4 cm (format kertu kredit)
gemstone certificate laporan Brief

Laporan lengkap

21 cm x 29.7 cm (A4)
gemstone certificate laporan lengkap

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!