Carane ora bisa nyuwek kanthi tuku watu?

0 enggo bareng

Carane ora bisa nyuwek kanthi tuku watu?

Gemstone lan penjual perhiasan nggunakake akeh teknik kanggo gawe uwong yakin sampeyan tuku. Ora masalah yen sampeyan miskin utawa milyarder. Padha bakal nemokake cara kanggo gawe uwong yakin, nonton sampeyan nganti bakal weruh lintang-lintang diwiwiti kanggo madhangi ing mripatmu. Dheweke bakal ngetokake sampeyan, supaya sampeyan ngluwihi dhuwit sing ana ing kanthong sampeyan.

Sellers Gemstone ora gemologists

99.99% pedagang watu ora gemologists. Padha penjual, padha dilatih kanggo bisa ngobati watu kanggo sawetara jam utawa sawetara dina, paling apik. Sampeyan ora duwe kanca ana. Dheweke katon sampeyan minangka cara kanggo nggawe dhuwit.

Cara sing paling apik kanggo tuku watu utawa permata yaiku ora ngrungokake argumen sing ngedol, mung gumantung marang apa sing sampeyan ngerti lan apa sing sampeyan weruh. Penjual ora bakal mandheg nyentuh sampeyan secara emosional, kanggo mindhah sampeyan. Dadi, nolak, ngrungokake raos logis panjenengan.

Penipuan ing toko-toko cilik

Ayo miwiti karo penipuan ing toko-toko cilik, tambang utawa ing wilayah produksi watu.

Kene sawetara conto

Discount

Yen panuku menehi rega kanggo permata utawa watu, lan langsung nawakake kanggo ngurangi rega ing setengah, sampeyan kudu luwih mlaku.
Takon dhewe: yen sampeyan menyang restoran, tuku omah, pitik panggang utawa tabung pasta gigi, sampeyan bakal ditawarake diskon% 50 tanpa tandha promosi? Jawaban iki ora. Sampeyan ora duwe pangertèn, ora masalah yen watu iku bener utawa palsu, sampeyan bakal nyuwil.

Penguji batu

Penguji batu, panas watu, watu rubbing liyane, etc
Kabeh sing ora ngerti. Yaiku komposisi kimia saka watu sintetik iku padha karo watu alami. Iku bakal reaksi kaya watu sing nyata kanggo kabeh tes sing bakal ilang.

Bandingake watu sintetik menyang kaca

Kanggo ngapusi sampeyan, para penjual mbandhingake watu sintetik menyang kaca. ayo ngomong karo exemple saka Ruby. Ruby minangka watu abang saka kulawarga corundum. Komposisi kimia utamane aluminium oksida. A ruby ​​sintetik uga digawe kanthi komposisi kimia sing padha minangka sing nyata. Bakal padha nanggepi persis kanthi cara sing padha kanggo kabeh tes sing bakal ditampilake. Penjual bakal mbandhingake watu 2: ruby ​​sintetik lan potongan kaca abang. Nerangake yen ana rong watu beda, kaca kasebut minangka watu palsu lan watu sintetis kuwi watu sing nyata. Nanging ana goroh. Loro-lorone watu iku palsu lan ora ana regane, sanadyan.

Penipuan ing toko ayu

Saiki, kayata toko sing éndah, kuil mewah, mall utawa bandara.
Penjual ora bakal nyoba kanggo gawe uwong yakin yen watu-watu kasebut bener miturut tes watu utawa diskon komersial. Teknik sing digunakake ing kasus iki luwih subtle: penampilan lan unsur basa.

penampilan

Sapa sing bakal ngira yen toko kanthi tampilan kaya mengkono, kebak pandhangan sing nganggo busanane sing cerdas lan nyinau, sajatiné sade barang palsu?

Unsur basa

Apa sawetara tes karo takon pitakonan. Yen sampeyan ngrungokake kanthi teliti marang jawaban, sampeyan bakal mangerteni kalimat-kalimat kasebut uga ngeling-eling. Kaya respon saka pramugari, utawa uga hostesses panggon.

Pitakonan 1: Apa sampeyan ngedol watu alam?
Jawaban: Madam, Iki kristal nyata.

Crystal istilah ing gemology nuduhake materi transparan. Iki ora ateges watu sing asli utawa sintetis.

Pitakonan 2: Apa logam sing salaka?
Jawaban: Madam, iku logam mulia.

Dheweke kandha ora "ya" utawa "ora". Dheweke ora njawab pitakonan sampeyan.
Tembung "logam mulia" uga ora ana teges hukum. Ing kasunyatan, toko iki ngedol perhiasan digawe saka logam campuran logam sing ora ngemot perak, emas, utawa logam mulia.

Minangka sampeyan bisa ndeleng, ora ana cara ajaib kanggo nyegah. Awakmu iku pertahanan paling apik.

Yen sampeyan kepilih ing topik iki, pengin pindhah saka teori menyang praktik, kita offer kursus gemology.

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!