Emerald

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Emerald

Tuku zamrud alam ing toko kita


Jamrud minangka permata lan macem-macem mineral berili (Be3Al2 (SiO3) 6) kanthi werna ijo. Amarga akeh jumlah kromium lan kadhangkala vanadium.
Beryl duwe kekerasan 7.5 nganti 8 ing skala Mohs. Umume gemstones ususualy kebak onclusions, saengga kekuwatane (resistensi rusak) umume miskin. Minangka siklikosilik.

Tembung "Jamrud" asalé (liwat Old French: esmeraude lan Tengah Inggris: emeraude), saka vulgar Latin: esmaralda / esmaraldus, varian saka smaragdus Latin, kang asalé ing Yunani Kuno: σμάραγδος (smaragdos; "permata ijo").

Emerald, kaya kabeh watu werna, diarani nganggo papat dhasar dhasar ing papat Cs of Connoisseurship: Warna, uga Clarity, Potong lan Carat bobot. Sadurunge abad 20, jewelers nggunakake istilah banyu, kaya "permata banyu sing paling apik", kanggo nyebut kombinasi rong kuwalitas: warna lan kajelasan. Biasane, ing grading werna-werna gemstones, werna dening kriteria paling penting. Nanging, ing grading emerald, kejelasan iku sing nomer loro. Watu sing apik kudu nduweni ora mung werna hue sing murni kaya sing diterangake ing ngisor iki, nanging uga tingkat transparansi sing dhuwur banget.

Sajrone abad rong puloh, tambang Chivor ngliwati tangane sawetara perusahaan. Kalebu pemilik Jerman, akeh investor AS lan masarakat Kanada "Chivor Emerald". Kita nemokake zamrud sejarah paling gedhe ing taun 1920. Jeneng permata iki yaiku "Patricia" minangka penghormatan kanggo putri operator tambang. Rega adol bathi 632 karat iki (126.4 gram) yaiku jumlah sing asor $ 60,000

Emerald Alam 7.19ct karo inklusi Pyrite, saka Chivor, Kolombia

Chivor minangka kutha lan kotamadya ing Provinsi Boyacá Wétan, bagéan saka departemen Kolombia ing Boyacá. Intine suhu desa ing Lembah Tenza yaiku 18 ° C (64 ° F). Chivor ana ing jarak 215 kilometer (134 mi) saka ibukutha departemen Tunja. Chivor misuwur ing ndonya

Emerald ireng saka Madagaskar



Tuku zamrud alam ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!