Kuarsa emas rutilasi kanthi hematite

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Kuarsa emas rutilasi kanthi hematite

Tuku kwarsa emas rutilasi alami kanthi hematite ing toko kita


Kuarsa emas rutilasi kanthi hematite yaiku permata langka. Rutile lan hematite ing kwarsa biasane ditemokake kanthi kapisah, nanging jarang bebarengan.

Kuarsa emas rutilasi

Kuarsa emas rutilasi yaiku macem-macem kwarsa sing ngemot jarum kaya jarum akutik. Iki digunakake kanggo permata. Inklusi kasebut biasane katon emas, nanging bisa uga katon ing salaka, tembaga abang utawa ireng jero. Dheweke bisa disebar kanthi acak utawa ing bundel, sing kadhangkala diatur kaya lintang, lan dheweke bisa kasar utawa cukup kandhel supaya awak kuarza meh opaque. Dene yen inpormasi asring nyuda nilai saka kristal, kuarsa sing dikutip kanthi kasunyatan, rego kanggo kualitas lan kaendahan asil kasebut.

Hematite

Hematite, uga dieja minangka haematite, yaiku oksida wesi umum kanthi formula Fe2O3 lan nyebar ing batuan lan lemah. Bentuk hematit ing bentuk kristal liwat sistem kisi rhombohedral, lan nduweni struktur kristal sing padha karo ilmenite lan corundum. Hematit lan ilmenite mbentuk solusi padhet sing lengkap ing suhu ing ndhuwur 950 ° C.

Hematite berwarna ireng dadi baja utawa abu-abu salaka, coklat dadi abang utawa coklat. Iki ditambang minangka biji wesi utama. Bhinéka kalebu biji ginjel, martite, wesi wungu lan spesial. Nalika bentuk kasebut beda, kabeh padha duwe corak abang-abang. Hematite luwih angel tinimbang wesi murni, nanging luwih sithik. Maghemite minangka mineral oksida hematite lan magnetite.

Sifat penyembuhan

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Kuarsa emas rutilasi kaya kabeh jinis kristal kwarsa yaiku amplifier sing kuat, lan Rutile uga minangka amplifier sing kuat.
Kekuwatan sizzling benang rutile bakal nggawa energi sing kuat, lan digabungake karo kuarza nggawe getaran sing luar biasa. Proses iki bisa ngrangsang kreatifitas spiritual, lan kemampuan sampeyan kanggo ngatonake apa sing dikarepake ing urip sampeyan, liwat kekuwatan niat.

Kuarsa emas rutilisasi karo hematite, saka Brasil


Tuku kwarsa emas rutilasi alami kanthi hematite ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!