Kuarsa Strawberry

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Kuarsa Strawberry

Tuku kuarsa stroberi alami ing toko kita


Kuarsa minangka salah sawijining mineral paling akeh ing bumi, ngasilake kira-kira 12% saka kerak Bumi. Senadyan kasunyatan bilih kwarsa umum. Iku adoh saka mboseni. Donya kuarsa pancen beda-beda. Antarane fenomena paling aneh ing donya kuarsa. Ana uga inklusi sing ora bisa ditemokake ing kristal sing cetha. Gemologists nggunakake istilah "kwarsa sagenit" kanggo nyebut kuarsa sing ora ana warna transparan sing ngemot crystals needlelike crystals ofrutile, actinolite, goethite, tourmaline utawa mineral liyane.

Inclusions

Conto paling umum yaiku rutilasi kuarsa. Ngemot inklusi saka rutile emas utawa uga titanium. Kuarsa karo inklusi abang saka besi oksida luwih jarang ditemokake. Kita kerep nggunakake jeneng kuarsa strawberry utawa uga kuarsa geni abang. Sapérangan spesimen duwé inklusi banget sing mung katon ana ing perbesaran, nggawé kuarsa kanthi werna strawberry sing luwih akurat. Liyane katon inklusi lan bisa uga katon minangka kuarsa sing jelas karo jarum, flakes utawa spangles.

Hematite lan Lepidocrocite

Ditemokake mung sawetara lokasi, Stroberi kuarza nampa pewarna unik liwat kesimpulan Hematite lan Lepidocrocite. Akeh wong sing salah salah Watu batu iki kanggo kwartal crackle quenched, nanging nalika ditliti luwih cedhak, dadi jelas yen kuarza strawberry pancen alami. Kajaba iku, kudu diwenehi tandha yen jeneng kasebut wis ora digunakake dening sawetara tukang emas. Dheweke adol kaca lan uga watu palsu minangka batu permata alami!

Gemstone nduweni kualitas visual sing beda. Iku dumunung ing lokasi asalé. Sing didol adoh ing watu-watu karang wis kabeh saka Madagaskar lan ana 100% alami. Tanpa perawatan, uga tanpa tambahan lan tanpa panas! Iku produk sing paling apik saka alam ibune.

Stroberi kuarsa artine

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.
Kanggo permata, sing kasedhiyan ora akeh banget, amarga katon sing ora biasa, mula wis entuk akeh minat saka para penyalahut kristal lan ahli astrologi. Kita digunakake kanggo ngrangsang energi jantung ngisi siji kanthi rasa tresna.

Stroberi suartz


Tuku kuarsa stroberi alami ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!