Agate anggur

agate anggur

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Agate anggur

Agate anggur yaiku jeneng dagang, iki bener-bener chalcedony botani. Botryoidal tegese kristal sing bentuke bunder cilik sing wis digawe kanthi alami.

Botryoidal

Tekstur bototokuler utawa mineral yaiku salah sawijine mineral sing ana bentuk globular sing meh padha karo sekumpulan buah anggur. Iki minangka wujud umum kanggo akeh mineral, utamane hematite, bentuk sing diklasifikasikake kanthi klasik. Sampeyan uga minangka bentuk goite, smithsonite, fluorite lan malachite. Iki kalebu chrysocolla.

Saben balung utawa anggur ing mineral botanio luwih cilik tinimbang mineral reniform, lan luwih cilik tinimbang mineral mamil. Mineral Botolida dibentuk nalika akeh inti cedhak, spek wedhi, bledug, utawa partikel liyane. Kristal akurat utawa fibrous tuwuh ing radial ngubengi inti kanthi tingkat sing padha, katon sithik. Pungkasane, spheres iki kasedhiya utawa tumpang tindih karo sing cedhak. Spheres sing ana ing cedhak kasebut banjur digabung dadi siji kanggo mbentuk kluster botryoid.

Agate anggur - kuarsa chalcedony ungu Botryoid

Chalcedony minangka bentuk silika krosoklinik, sing kasusun saka kuarza lan moganite sing apik banget. Iki minangka mineral silika, nanging beda karo kuarza yaiku struktur kristal trigonal, dene moganite monoklinik. Struktur kimia standar Chalcedony yaiku SiO₂.
Chalcedony duwe lilin waxy, lan uga semitransparent utawa translucent. Bisa uga dianggep minangka werna-werna werna, nanging sing paling umum katon putih dadi werna abu-abu, abu-abu-abu-abu utawa tedhi coklat nganti pirang-pirang ireng. Werna chalcedony sing didol kanthi komersial asring ditingkatake kanthi dyeing utawa panas.

Graham agate anggur

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Agate anggur nyedhiyakake stabilitas, kompatibel, lan kadewasan. Sifat sing anget lan protes kasebut nyengkuyung keamanan lan percaya diri. Iki ngidini semedi jero lan intensitas ing wektu sing cendhak. Agate anggur yaiku kristal impen, intuisi, lan mewah.

Agate anggur saka Indonesia

tuku agate anggur asli ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!