Akik mata kuning

Informasi Gemstone

Gemstone Description

Akik mata kuning

Tuku agate mata kuning alami ing toko kita


Agate mata kuning ditemokake ing nodul agate, sing kasusun saka silika sing kabentuk ing rongga watu. Rongga kasebut dibentuk saka gas sing kepepet ing bahan vulkanik cairan sing mbentuk vesikel. Cavities banjur diisi cairan silikat saka bahan vulkanik, lapisan dilebokake ing tembok rongga alon-alon kerja ing jero. Lapisan pisanan sing disimpen ing tembok rongga umume dikenal lapisan lapisan. Variasi karakteristik solusi utawa ing kahanan pemendakan bisa nyebabake variasi sing cocog ing lapisan sing berturut-turut. Variasi kasebut ing lapisan nyebabake band chalcedony, asring gantian karo lapisan kuarsa kristal sing dadi agate banded. Agate sing berongga uga bisa dibentuk amarga pengurangan silika sing sugih Cairan ora nembus kanthi jero kanggo ngisi rongga kasebut. Agate bakal mbentuk kristal ing rongga suda, puncak saben kristal bisa nuding ing tengah-tengah rongga. Agate Eyes nuduhake siji tandha utawa concentric sing diarani mata. Watu kasebut ora langka.

agate

Agate minangka formasi rock umum, kalebu chalcedony lan quartz minangka komponen utami, sing kalebu macem-macem warna. Agat utamane dibentuk ing batuan gunung lan metamorf. Panggunaan dekoratif tanggal agates nganti Yunani kuno lan digunakake umume dekorasi utawa perhiasan.
Agate minangka salah sawijining bahan sing paling umum digunakake ing seni ukiran hardstone, lan wis pulih ing pirang-pirang situs kuna, sing nuduhake panggunaan sing nyebar ing jagad kuna; Contone, pemulihan arkeologi ing situs Knossos ing Crete nggambarake peran ing budaya Bronze Age Minoan.

Kuning mata agate artine

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Akik mata kuning nyedhiyakake stabilitas, kompensasi, lan kedewasaan. Sifat sing anget lan protes kasebut nyengkuyung keamanan lan percaya dhiri. Iki minangka kristal sing apik banget nalika meteng. Agate uga mbiyantu ibu-ibu sing anyar supaya bayi ora ngalami bledug sing biyen dialami sawise nglairake, lan permata Agate sing disandhang ing antarane payudara nyengkuyung laktasi.

Akik mata kuning


Tuku agate mata kuning alami ing toko kita

kesalahan: Content dilindhungi !!