Agate renda edan

Informasi Gemstone

Gemstone Description

Agate renda edan

Tuku agate renda edan alami ing toko kita


Agate renda edan, biasane ditemokake ing Meksiko, asring warni kanthi pola kompleks, nuduhake distribusi garis kontur lan tetesan bunder, sing kasebar ing sadhuwure watu. Watu kasebut biasane diwadhahi warna abang lan putih nanging uga katon kanggo nggabungake kombinasi kuning lan abu-abu.

Agate

Agate minangka formasi rock umum, kalebu chalcedony lan quartz minangka komponen utami, sing kalebu macem-macem warna. Agat utamane dibentuk ing batuan gunung lan metamorf. Panggunaan dekoratif tanggal agates nganti Yunani kuno lan digunakake umume dekorasi utawa perhiasan.

training

Mineral sing tuwa duwe cenderung kanggo mbentuk utawa ana ing watu sing wis ana, nggawe kesulitan kanggo nemtokake wektu formasi. Watu host host kasebut wis diwiwiti wiwit Archean Eon. Agate umume ditemokake minangka nodul ing rongga batuan gunung. Rongga kasebut dibentuk saka gas sing kepepet ing bahan vulkanik cairan sing mbentuk vesikel. Cavities banjur diisi cairan silikat saka bahan vulkanik, lapisan dilebokake ing tembok rongga alon-alon kerja ing jero. Lapisan pisanan sing disimpen ing tembok rongga umume dikenal lapisan lapisan. Variasi karakteristik solusi utawa ing kahanan pemendakan bisa nyebabake variasi sing cocog ing lapisan sing berturut-turut. Variasi kasebut ing lapisan nyebabake band chalcedony, asring gantian karo lapisan kuarsa kristal sing dadi agate banded. Agate sing berongga uga bisa dibentuk amarga pengurangan silika sing sugih Cairan ora nembus kanthi jero kanggo ngisi rongga kasebut. Agate bakal mbentuk kristal ing rongga suda, puncak saben kristal bisa nuding ing tengah-tengah rongga.

Late agate kutu

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Agate renda gila diarani watu tawa, utawa renda sing nyenengake. Iki ana gandhengane karo fiestas Mexico sing rame lan nari, lan nggawa kabungahan kanggo wong sing nganggo. Iki dudu watu perlindungan, nanging dhukungan lan dorongan, ngunggahake pikiran lan ningkatake optimisme. Desain sing apik banget, kanthi pola lasi acak, nggawe energi energi bunder, menehi stimulasi kanggo pikiran lan sikap.

Agate renda edan, saka Meksiko


Tuku agate renda edan alami ing toko kita

kesalahan: Content dilindhungi !!