Kecubung

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Kecubung

Tuku amatir alami ing toko kita


Watu watu amethyst tegese. Amethyst asring digunakake ing perhiasan minangka cincin, kalung, anting-anting, gelang lan liontin. Uga golek minangka rock, geode, cluster, manik-manik

Amethyst alami minangka warna kuarza kristal warna ungu. Utang warna violet amarga irradiation alami impurities wesi. Ing sawetara kasus magepokan karo impor unsur transisi. Anane unsur tilak nyebabake substitusi kisi kristal kompleks. Uga kekerasan mineral padha karo kuarsa. Mangkono cocog kanggo nggunakake perhiasan kanthi regane regane.

Hue

Batu permata amethyst dumadi ing garis dasar. Saka violet pinkish nganti ungu sing jero. Bisa uga nuduhake siji utawa loro warna sekunder: abang lan biru. Siberia, uga Sri Lanka, Brazil lan Asia minangka sumber tambang sing paling apik. Siberian jero yaiku jeneng kelas sing cocog. Nduwe warna ungu primer sekitar 75 / 80%, kanthi biru 15 / 20%. Gumantung ing sumber cahya. Kuarsa Hijau uga diarani salah amethyst ijo. Iku ora jeneng cocok kanggo watu. Istilah sing tepat yaiku prasiolite. Jeneng liya kanggo kwarsa ijo sing vermarine or jeruk jeruk.

Tone

Werna amethyst alam kerep dilebokake. Saka garis lempeng sejajar karo pasuryan pungkasan saka kristal. Kajaba iku, salah sijine aspek ing seni lapidary yaiku mbutuhake watu kanthi bener. Zoning werna ndadekake nada saka permata sing wis rampung. Asring, mung lapisan lumahing werna ijo kanthi warna abu-abu sing ana ing watu kasebut. Werna ora homogen nyebabake pemotongan angel.

Werna

Werna minangka asil saka substitusi kanthi iradiasi wesi trivalen (Fe3 +) kanggo silikon ing struktur. Ing ngarsane unsur jejere radius ion gedhe. Uga ing tingkat tartamtu, werna kuarsa bisa sacara alami dadi akibat saka owah-owahan transisi. Elemen sanajan konsentrasi wesi kurang. Watu alam dichroic ing ireng violet lan violet bluish. Nanging nalika dipanaske, dadi kuning-oranye. Uga bisa uga nganggo werna kuning-coklat, utawa coklat gelap. Bisa kaya meh citrine, nanging kélangan dichroism, ora kaya asli citrine.

Permata permata bisa nyenyet yen ora larang karo sumber sing entheng. Bisa uga dadi artifisial gelap kanthi irradiation sing nyukupi.

Maksud amatir, kekuwatan, mupangat, penyembuhan & sipat metafisik

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Amethyst minangka watu pangayoman spiritual lan ngresiki, ngresiki bidang energi saka pengaruh negatif lan lampiran, lan uga nggawe tameng sumelang cahya spiritual ing awak. Tumindak minangka penghalang kanggo nglawan energi sing luwih murah, serangan psikis, stres geopati lan lingkungan sing ora sehat.

birthstone

Amethyst minangka watu semiprecious lan minangka birthstone tradisional kanggo Februari.

Kecubung


Kecubung, saka Ratanakiri, Cambodia

Piranti perhiasan amatur minangka dering, kalung, anting-anting, gelang lan liontin. Iki bener wedding populer minangka cincin kanggo wong, cincin emas, utawa disetel nganggo cincin berlian

Tuku amatir alami ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!