Aventurine

Makna watu kristal aventurine ijo

Makna watu kristal aventurine ijo.

Tuku aventurine alami ing toko kita

Wangun kuarsa, ditondoi kanthi translucency lan anané inklusi mineral trombosit sing menehi efek shimmering utawa glistening sing diarani aventurescence.

Aventurine ijo

Werna sing paling umum yaiku ijo, nanging bisa uga oranye, coklat, kuning, biru, utawa abu-abu. Fuchsite sing nggawa Chrome (macem-macem mika muscovite) kalebu klasik lan menehi warna ijo utawa biru kaya perak. Jeruk lan coklat diarani hematite utawa goethite.

Properties

Amarga iku watu, sifat-sifat fisik beda-beda: gravitasi tartamtu bisa uga ana ing antarane 2.64-2.69 lan atose luwih murah tinimbang kuarsa kristal tunggal udakara 6.5.

Aventurine feldspar utawa sunstone bisa dibingungake karo kuarsit aventurine oranye lan abang, sanajan sing umume umume transparan. Watu kasebut asring diikat lan kakehan fuchsite bisa dadi legap, mula bisa uga disalahake malachite.

Sajarah

Jeneng aventurine asale saka basa Italia "ventura" sing artine "kanthi sengaja." Iki minangka gegayutan karo nemokake lucky aventurine kaca utawa goldstone ing sawetara abad kaping 18. Ana crita yen gelas iki asline digawe kanthi ora sengaja ing Murano dening sawijining karyawan, sing ngidini sawetara filing tembaga tiba ing "logam" cair, mula produk kasebut diarani avventurino. Saka kaca Murano jeneng kasebut diwarisake menyang mineral, sing nampilake tampilan sing meh padha. Sanajan wis dikenal dhisik, goldstone saiki dadi tiruan aventurine lan sunstone sing umum. Goldstone dibedakake kanthi visual saka rong mineral pungkasan kanthi gumpalan tembaga sing kasar, disebar ing gelas kanthi cara sing ora wajar. Biasane coklat emas, nanging bisa uga ana ing warna biru utawa ijo.

Asal

Mayoritas atos ijo lan biru-ijo diwiwiti ing India, utamane ing sekitar Mysore lan Chennai, sing digunakake dening pengrajin produktif. Materi putih krem, abu-abu lan oranye krim ditemokake ing Chili, Spanyol lan Rusia. Umume bahan diukir dadi manik-manik lan patung kanthi conto sing luwih apik sing digawe dadi cabochon, banjur digawe perhiasan.

Makna kristal Aventurine lan mupangat khasiat

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Makna watu aventurine ijo minangka watu kamakmuran. Iki nguatake kuwalitas kepemimpinan lan keputusane. Ningkatake rasa welas asih lan empati. Nyengkuyung ketekunan. Watu kasebut ngilangi stammers lan neurosis parah. Iki nyetabilake pikiran, stimulasi pemahaman lan nambah kreativitas. Aids kanggo ndeleng alternatif lan kemungkinan. Nentremake nesu lan nesu. Nyengkuyung raos sehat. Kristal ngimbangi energi lanang-wadon. Nyengkuyung regenerasi jantung. Dilindhungi saka polusi lingkungan.

Aventurine ing mikroskop

FAQ

Apa sing apik kanggo aventurine?

Iki saldo tekanan getih lan stimulasi metabolisme, nyuda kolesterol. Kristal kasebut duwe efek anti-inflamasi lan nyuda letusan kulit, alergi, migren, lan nyenengake mata. Iki ngobati paru-paru, sinus, jantung, sistem otot lan urogenital.

Apa arti spiritual saka aventurine ijo?

Watu aventurine ijo tegese ngeculake pola lawas, kabiasaan lan kuciwo mula tuwuh anyar. Nggawe optimisme lan semangat kanggo urip, saengga bisa maju kanthi percaya diri lan nampa owah-owahan. Iki nambah kreativitas lan motivasi, lan nyengkuyung terus-terusan maneuver alangan urip.

Ngendi sampeyan nyelehake watu aventurine?

Selehake watu aventurine ijo ing sisih wétan utawa kidul wétan ruangan utawa omah kanggo subur, vitalitas lan tuwuh sehat. Kamar, kamar panedhaan, pawon utawa area bocah sing arep diwiwiti proyek anyar bisa ditambah nganggo watu kasebut.

Apa sing dilambangake aventurine?

Makna kristal Aventurine. Dikenal minangka watu kamakmuran, sukses, turah mbrawah, lan muga-muga sukses, nggawa sepotong kristal iki ing kanthong, dompet, utawa ing misbyah sampeyan bakal mujudake rejeki. Bentuk kristal sing paling umum yaiku ijo, sing wiwit pucet nganti ijo peteng, lan nalika dipoles, bisa gampang bingung karo jade ijo.

Apa sampeyan bisa nganggo aventurine ijo saben dina?

Aventurine ijo minangka watu kesehatan lan kesehatan sing ningkatake kekebalan, vitalitas, lan kelimpahan. Nganggo saben dina kanggo mbantu ngimbangi cakra jantung.

Cakra apa aventurine ijo?

Digandhengake karo cakra jantung, aventurine ijo mbukak ati kita supaya tresna kanthi ngeculake alangan emosi lan pola pikir negatif sing ngalangi jantung ora bisa ngobati lan ngalangi kemampuan kita percaya ing katresnan.

Kepiye carane nganggo aventurine?

Disaranake nganggo aventurine ijo sing cedhak karo jantung sampeyan, utawa ing titik pulsa. Aventurine biru kudu dilebokake ing cakra mata kaping telu kanggo mbantu nyembuh, utawa ing ngisor bantal nalika turu.

Apa sampeyan bisa nyelehake aventurine ing banyu?

Minangka kristal keras, aman ing banyu. Minangka batu kristal kuarsa, amethyst, smoky kuarsa, mawar kuarsa, citrine, salju kuarsa, agate, utawa jasper.

Apa sing disenengi aventurine ijo?

Iki minangka salah sawijining watu utama kanggo narik kawigaten nasib, kelimpahan lan sukses. Watu kasebut nduweni energi sing nyenengake, lan dianjurake supaya bisa ngatasi masalah emosi sing durung bisa dirampungake.

Dina endi sing kudu nganggo aventurine ijo?

Sapa wae bisa nganggo gelang aventurine ijo kanggo sukses sakabehe. Nyedhiyakake asil sing apik kanggo wong sing duwe Mercury sing ringkih ing horoskop. Wong sing lair tanggal 5, 14 & 23 saben wulan kudu nganggo.

Kepiye carane ngrawat aventurine ijo?

Kristal bisa luntur kanthi cahya srengenge sing suwe, mula simpen permata ing papan sing peteng. Iki uga menehi reaksi suhu sing ekstrem, mula batu permata iki tetep ora ana ing musim panas utawa musim salju. Priksa manawa ngresiki permata iki kanthi banyu sabun anget lan gombal alus utawa sikat.

Tuku aventurine alami ing toko permata kita

Kita nggawe perhiasan aventurine ijo sing digawe khusus minangka cincin pertunangan, kalung, anting-anting, gelang, liontin… Mangga hubungi kita kanggo kutipan.

kesalahan: Content dilindhungi !!