Biru zircon

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Biru zircon

Zircon biru tegese: watu biru sing paling padhang kanggo perhiasan, asring digunakake minangka cincin, kalung lan anting. Iku hadiah sing sampurna minangka cincin pertunangan sing dipasang ing emas putih.

Tuku zircon biru asli ing toko kita


Ana macem-macem werna biru permata saka werna biru sing nggabungake kekerasan lan gloss. Sapir paling misuwur. Topaz biru yaiku permata biru sing paling populer, werna sing asalé saka penyinaran topaz tanpa warna, sing kasedhiya ing harga sing menarik lan ditemokake ing nada cahya, uga medium lan peteng. Pilihan liyane gemstones, kalebu tanzanite (biru-Violet) lan aquamarine (cahya biru). Tourmaline lan spinel bisa ditemokake ing werna biru kadhangkala, nanging arang banget.

Watu biru sing padhang

zircon iku gemstone saka warna biru padhang, indeks refraksi sing luwih dhuwur tinimbang sapir, tanzanite lan spinel. Nanging zircon ora bisa dimangertèni dening masarakat umum, sing mungkin bakal dikira karo zirconia kubik, sawijining watu sing diadopsi watu artifisial. Zircon minangka mineral alam, Kita bisa nemokake zirkonium silikat ing kabeh werna saka zirkon, kalebu ora ana warna.

Zirkon biru minangka warna sing paling populer. Werna biru minangka asil perawatan panas saka zirkon coklat. Nanging kabeh zircons coklat ora dadi biru nalika digawe panas, lan mung sawetara zirkon kanthi struktur fisik sing tepat dadi biru nalika digawe panas. Pramila sebagian watu asale saka Kamboja.

Zirkon coklat dadi biru sawise perawatan panas


Keterangan Gemolocial

Zirkon alam minangka mineral sing kagolong saka klompok nesosilikis. Jeneng kimia yaiku zirconium silikat lan rumus kimia sing cocog uga yaiku ZrSiO4. Bentuk Zircon ing silikon cair kanthi ukuran unsur sing ora cocog karo lapangan kekuatan dhuwur. Contone, hafnium meh mesthi ana ing jumlah saka 1 nganti 4%. Struktur kristal zirkon yaiku sistem kristal tetragonal.

Zirkon ana ing pucuk bumi. Iki dumadi minangka mineral aksesori umum ing batuan igneus, minangka produk kristalisasi utama, ing batuan metamorf lan minangka butiran detrital ing batuan sedimen. Kristal zircon sing gedhe langka. Ukuran rata-rata ing watu granit kira-kira 0.1 nganti 0.3 mm, nanging bisa uga tuwuh dadi ukuran sawetara centimeter, utamane ing pegmatites mafic lan karbonatites.

Werna zircon beda-beda ing antarane warna, uga kuning-emas, abang, coklat, lan ijo.

Pailin's diamond

Sawetara pedagang permata nelpon "Matura diamond" spesimen tanpa werna zircon. Wong Kamboja uga ngomong babagan "Pailin's diamond". Ngerti sing ora ana intan ing Kamboja. Pailin minangka jeneng provinsi ing Kamboja, tapel wates karo Thailand.

Zircon biru tegese lan sifat metafisik

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Batu lahir alternatif kanggo Desember

Maksud zirkon biru yaiku ngresiki. Minangka bagéan saka mupangat, gemstone iki nggawa bali maneh. Iku nambani energi sampeyan sing stagis saka macem-macem stres. Iku efektif digunakake nalika sampeyan rumangsa duwe energi negatif akeh ing sampeyan utawa yen sampeyan kelangan kapercayan.

Zircon alami saka Ratanakiri, Kamboja


We digawe perhiasan khusus, kayata: Cincin zirkon biru, kalung, anting-anting…

Tuku zircon biru asli ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!