Brucite

Informasi Gemstone

Gemstone Description

Brucite

Tuku brucite alami ing toko kita


Brucite minangka bentuk mineral mineral magnesium hidroksida, kanthi formula kimia Mg (OH) 2. Iki minangka produk perubahan umum periclase ing marmer, mineral urat hidrolisis suhu rendah ing gamping metamorphosed lan schist klorite, lan dibentuk sajrone serongkolan dunite. Brucite asring ditemokake kanthi sesambungan karo ula, kalsit, aragonit, dolomit, magnesite, hydromagnesite, artinite, talc lan chrysotile.

Iku nganggo struktur kaya CdI2 sing dilapis karo ikatan hidrogen ing antarane lapisan.

Discovery

Brucite pisanan diterangake ing taun 1824 lan dijenengi kanggo panemuan, mineralogist Amerika, Archibald Bruce (1777-1818). Macem-macem fibrous diarani nemalite. Ana ing serat utawa laths, biasane elongated, nanging kadhangkala arah kristal.

Kedadeyan

Lokasi sing misuwur ing AS yaiku Tambang Chrome Wood, Cedar Hill Quarry, Lancaster County, Pennsylvania. Brucite kuning, putih lan biru kanthi kebiasaan botryoidal ditemokake ing Distrik Qila Saifullah, Provinsi Baluchistan, Pakistan. Lan banjur dadi panemuan mengko, Brucite uga ana ing Bela Ophiolite Wadh, Khuzdar District, Provinsi Baluchistan, Pakistan. Permata iki uga ana ing Afrika Selatan, Italia, Rusia, Kanada, lan lokalitas liyane nanging sing paling penting ditemokake yaiku conto AS, Rusia lan Pakistan.

Makna brucite, kekuwatan, keuntungan, penyembuhan lan metafisik

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Brucite bakal mbantu sampeyan ing pirang-pirang cara kalebu:

  • Dikenal duwe situs penyembuhan sing apik kalebu mbantu ngontrol suhu awak.
  • Mineral iki aken duwe energi sing bisa nulungi awak kanggo ngatasi kelainan alkalinitas.
  • Bisa uga ngatasi masalah usus lan mbantu nyuda arteri sing furred.
  • Iki uga dikenal mbantu ngrusak lan mbantu masalah ing otot kanthi nambah suplemen lan daya tahan.
  • Brucite uga duwe reputasi ndhukung penyembuhan balung sing rusak lan dikenal bisa nyuda neuralgia lan nyeri sendi.

Liwat tumindak kasebut kanggo mbukak chakra makutha bisa ngilangi rasa nyeri sirah lan migren. Gunakake ing chakra makutha kanggo nambah semangat, nambah pikiran lan nambah swasana.

Brucite duwe getaran sing migunani sing bisa mbantu sampeyan nemoni manawa kahanan sing sampeyan butuhake.

Kanggo wong sing duwe hubungan pribadi sing sampeyan rumangsa ora cocog maneh lan bisa uga pungkasane, energi saka watu iki bisa uga mbantu sampeyan nggawe keputusan babagan tumindak sing kudu ditindakake.

Brucite, saka Pakistan

Kita nindakake perhiasan brucite khusus minangka cincin, kalung, anting-anting, gelang lan liontin.

Tuku brucite alami ing toko kita

kesalahan: Content dilindhungi !!