Brucite

brucite

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Brucite

Tuku brucite alami ing toko kita


Brucite minangka bentuk mineral mineral magnesium hidroksida, kanthi formula kimia Mg (OH) 2. Iki minangka produk perubahan umum periclase ing marmer, mineral urat hidrolisis suhu rendah ing gamping metamorphosed lan schist klorite, lan dibentuk sajrone serongkolan dunite. Brucite asring ditemokake kanthi sesambungan karo ula, kalsit, aragonit, dolomit, magnesite, hydromagnesite, artinite, talc lan chrysotile.

Iku nganggo struktur kaya CdI2 sing dilapis karo ikatan hidrogen ing antarane lapisan.

Discovery

Brucite pisanan diterangake ing taun 1824 lan dijenengi kanggo panemuan, mineralogist Amerika, Archibald Bruce (1777-1818). Macem-macem fibrous diarani nemalite. Ana ing serat utawa laths, biasane elongated, nanging kadhangkala arah kristal.

Kedadeyan

Lokasi sing misuwur ing AS yaiku Kayu Chrome ing Wood, Cedar Hill Quarry, Lancaster County, Pennsylvania. Brucite Kuning, putih lan biru sing duwe kabiasaan botryoid ditemokake ing Kabupaten Qila Saifullah Propinsi Baluchistan, Pakistan. Banjur nalika panemuan Brucite uga dumadi ing Bela Ophiolite saka Wadh, Distrik Khuzdar, Propinsi Baluchistan, Pakistan. Batu permata iki uga wis kedadeyan saka Afrika Kidul, Italia, Rusia, Kanada, lan lokalitas liyane nanging penemuan paling penting yaiku conto AS, Rusia lan Pakistan.

Makna brucite, kekuwatan, keuntungan, penyembuhan lan metafisik

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Brucite bakal mbantu sampeyan ing pirang-pirang cara kalebu:

  • Dikenal duwe situs penyembuhan sing apik kalebu mbantu ngontrol suhu awak.
  • Mineral iki aken duwe energi sing bisa nulungi awak kanggo ngatasi kelainan alkalinitas.
  • Bisa uga ngatasi masalah usus lan mbantu nyuda arteri sing furred.
  • Iki uga dikenal mbantu ngrusak lan mbantu masalah ing otot kanthi nambah suplemen lan daya tahan.
  • Brucite uga duwe reputasi ndhukung penyembuhan balung sing rusak lan dikenal bisa nyuda neuralgia lan nyeri sendi.

Liwat tumindak kasebut kanggo mbukak chakra makutha bisa ngilangi rasa nyeri sirah lan migren. Gunakake ing chakra makutha kanggo nambah semangat, nambah pikiran lan nambah swasana.

Brucite duwe getaran sing migunani sing bisa mbantu sampeyan nemoni manawa kahanan sing sampeyan butuhake.

Kanggo wong sing duwe hubungan pribadi sing sampeyan rumangsa ora cocog maneh lan bisa uga pungkasane, energi saka watu iki bisa uga mbantu sampeyan nggawe keputusan babagan tumindak sing kudu ditindakake.

Brucite, saka Pakistan

Kita nindakake perhiasan brucite khusus minangka cincin, kalung, anting-anting, gelang lan liontin.

Tuku brucite alami ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!