Gelas isi ruby

Gelas isi ruby

Informasi Gemstone

Gemstone Description

Gelas isi ruby

Ngisi patahan utawa celah ing rubi nganggo kaca timbal utawa bahan sing padha kanthi dramatis nambah transparansi watu kasebut, nggawe rubi sing sadurunge ora cocog kanggo aplikasi ing perhiasan. Identifikasi rubi sing diisi kaca cukup gampang lan regane luwih terjangkau tinimbang ruby ​​sing ora diobati.

Tuku batu permata alami ing toko kita

Gelas timah isi ruby

  • Watu sing atos wis dipoles kanggo mbasmi kabeh rereged ing permukaan sing bisa nyebabake proses kasebut
  • Watu atos diresiki nganggo hidrogen fluorida
  • Proses pemanasan pisanan sajrone ora ditambahake pangisi. Proses pemanasan ngilangi impurities ing njero fraktur. Sanajan iki bisa ditindakake kanthi suhu nganti 1400 ° C (2500 ° F), umume kedadeyan ing suhu udakara 900 ° C (1600 ° F) amarga sutera rutile isih utuh.
  • Proses pemanasan nomer loro ing oven listrik kanthi aditif kimia sing beda. Solusi lan campuran sing beda wis kabukten sukses, nanging umume bubuk bubuk ngemot timbal saiki digunakake. Ruby dicelupake ing minyak, banjur ditutupi bubuk, ditempelake ing jubin lan dilebokake ing oven sing dipanaskan udakara 900 ° C (1600 ° F) sajrone sak jam ing swasana oksidasi. Wêdakakêna warna oranye rubah nalika dadi panas dadi tempel warna kuning, sing bisa ngisi kabeh fraktur. Sawise adhem, warna tempel wis transparan lan nambah transparan ruby ​​sacara sakabehe.

Werna

If a color needs to be added, the glass powder can be “enhanced” with copper or other metal oxides as well as elements such as sodium, calcium, potassium etc.

Proses pemanasan kaping pindho bisa dibaleni kaping telu nganti kaping papat, sanajan nggunakake campuran sing beda. Nalika perhiasan sing ngemot ruby ​​digawe panas kanggo ndandani. Sampeyan ora kudu dilapisi asam boracat utawa bahan liyane, amarga iki bisa nggawe permukaan. Ora kudu dilindhungi kaya inten.

Identifikasi rubi sing diisi kaca

Perawatan kasebut bisa diidentifikasi kanthi nyathet gelembung ing rongga lan fraktur nggunakake loupe 10 ×.

FAQ

Kepiye carane aku ngerti yen ruby ​​isi kaca?

Karakteristik visual ruby ​​komposit sing paling misuwur yaiku gelembung gas internal. Iki bisa dadi siji bolongan utawa mega gelembung, rata utawa dibunderaké, lan ing rubi kasebut ana ing meh kabeh celah. Paling asring, dheweke bisa uga katon tanpa mripat.

Apa kaca diisi Ruby alami?

Yes, It is a treated stone. Created using heat and an element to bring the deep red color like a natural ruby, lead glass-filled rubies are treated to fill the fractures that are there in the stone. These gems may imitate a ruby well, but they don’t match the strength and resilience that the genuine stones have.

Apa rubi sing diisi kaca ora ana gunane?

Rega rubi sing diisi kaca luwih murah tinimbang ruby ​​sing ora diobati. Efektivitas perawatan kasebut luar biasa, amarga bisa ngowahi corundum sing legap lan meh ora ana gunane dadi bahan sing cukup transparan kanggo digunakake ing perhiasan. Sejatine, watu kasebut bisa uga narik kawigaten para pembeli sing durung nganggo basa. Paling murah sepuluh nganti ewu kali luwih murah tinimbang watu sing ora ditambani.

Gelas timah isi ruby



Tuku batu permata alami ing toko kita

Kita nggawe perhiasan khusus kanthi ruby ​​sing dipenuhi fishi minangka cincin, anting-anting, gelang, kalung utawa liontin.

kesalahan: Content dilindhungi !!