Gelas isi ruby

Gelas isi ruby

Ngisi patahan utawa celah ing rubi nganggo kaca timah utawa bahan sing padha kanthi dramatis nambah transparansi watu kasebut, nggawe rubi sing sadurunge ora cocog kanggo aplikasi ing perhiasan. Identifikasi rubi sing diisi kaca cukup gampang lan regane luwih terjangkau tinimbang ruby ​​sing ora diobati.

Tuku ruby ​​sing diisi kaca alami ing toko kita

Gelas timah isi ruby

  • Watu sing atos wis dipoles kanggo mbasmi kabeh rereged ing permukaan sing bisa nyebabake proses kasebut
  • Watu atos diresiki nganggo hidrogen fluorida
  • Proses pemanasan pisanan sajrone ora ditambahake pangisi. Proses pemanasan ngilangi impurities ing njero fraktur. Sanajan iki bisa ditindakake kanthi suhu nganti 1400 ° C (2500 ° F), umume kedadeyan ing suhu udakara 900 ° C (1600 ° F) amarga sutera rutile isih utuh.
  • Proses pemanasan nomer loro ing oven listrik kanthi aditif kimia sing beda. Solusi lan campuran sing beda wis kabukten sukses, nanging umume bubuk bubuk ngemot timbal saiki digunakake. Ruby dicelupake ing minyak, banjur ditutupi bubuk, ditempelake ing jubin lan dilebokake ing oven sing digawe panas udakara 900 ° C (1600 ° F) sajrone sakjam swasana oksidasi. Wêdakakêna warna oranye rubah nalika dadi panas dadi tempel warna kuning, sing bisa ngisi kabeh fraktur. Sawise adhem, warna tempel kasebut transparan lan nambah transparan ruby ​​sacara sakabehe.

Werna

Yen ana warna sing kudu ditambahake, bubuk kaca bisa "ditambah" nganggo tembaga utawa oksida logam liyane uga unsur kayata natrium, kalsium, kalium, lsp.

Proses pemanasan kaping pindho bisa dibaleni kaping telu nganti kaping papat, sanajan nggunakake campuran sing beda. Nalika perhiasan sing ngemot ruby ​​digawe panas kanggo ndandani. Sampeyan ora kudu dilapisi asam boracat utawa bahan liyane, amarga iki bisa nggawe permukaan. Ora kudu dilindhungi kaya inten.

Identifikasi rubi sing diisi kaca

Perawatan kasebut bisa diidentifikasi kanthi nyathet gelembung ing rongga lan fraktur nggunakake loupe 10 ×.

FAQ

Kepiye carane aku ngerti yen ruby ​​isi kaca?

Karakteristik visual ruby ​​komposit sing paling misuwur yaiku gelembung gas internal. Iki bisa dadi siji bolongan utawa mega gelembung, rata utawa dibunderaké, lan ing rubi kasebut ana ing meh kabeh celah. Paling asring, dheweke bisa uga katon tanpa mripat.

Apa timbal isi ruby ​​alami?

Ya, Iki watu sing diobati. Digawe nggunakake panas lan unsur kanggo nggawa warna abang tuwa kaya ruby ​​sing ora diobati, Permata kasebut diisi kanggo ngisi patah tulang sing ana ing watu kasebut. Permata kasebut katon kaya watu sing ora diobati, nanging ora cocog karo kekuwatan lan katahanan sing ana ing watu asli kasebut.

apa kaca tingale ruby ​​ora ana regane?

Nilai rubi sing diisi kaca luwih murah tinimbang ruby ​​sing ora diobati. Efektivitas perawatan kasebut luar biasa, amarga bisa ngowahi corundum sing opaque lan meh regane dadi bahan sing cukup transparan kanggo digunakake ing perhiasan. Sejatine, watu kasebut bisa uga narik kawigaten para pembeli sing durung nganggo basa. Bisa nganti sepuluh nganti ewu kaping luwih murah tinimbang watu sing ora diatasi.

Apa regane ruby ​​sing diisi kaca tingal?

Permata sing ora diobati nduweni nilai lan biaya sing luwih dhuwur tinimbang sing diobati, sanajan uga sing paling apik bisa duwe kualitas lan kamulyan sing apik banget. Ngelingi kasus rubi sing diisi kaca timah, kita bisa negesake manawa penjual sing dipercaya duwe tanggung jawab njlentrehake permata karo barang sing asline, sanajan kaendahane.


Dijual ruby ​​kaca alam ing toko kita

Kita nggawe perhiasan khusus kanthi ruby ​​sing diisi fissure minangka cincin, anting-anting, gelang, kalung utawa liontin… Mangga hubungi kita kanggo kutipan.