Opal geni

opal geni

Informasi Gemstone

Gemstone Description

Opal geni

Makna opal geni. Kita nggawe perhiasan khusus kanthi watu utawa opal geni sing digawe kaya anting-anting, cincin, kalung, gelang utawa liontin.

Tuku opal alami ing toko kita

Opal kobongan yaiku opal transparan nganti tembus, kanthi warna awak anget kuning dadi oranye nganti abang. Sanajan biasane ora nuduhake dolanan warna, sok-sok watu bakal nuduhake kelip-kelip ijo sing padhang. Sumber sing paling misuwur yaiku negara Querétaro ing Meksiko, opal iki umume diarani opal geni Meksiko. Opal ganggang mentah sing ora nuduhake warna main bisa uga diarani opal jeli. Opal Meksiko kadang dipotong ing bahan tuan rumah rhyolitik yen cukup angel kanggo ngidini nglereni lan polesan. Jenis opal Meksiko iki diarani opal Cantera. Uga, jinis opal saka Meksiko, sing diarani opal banyu Meksiko, yaiku opal sing ora ana warna sing nuduhake sinaran internal sing biru utawa emas.

Girasol opal

Girasol opal minangka istilah sing asring disalah gunakake lan ora cocog kanggo nyebut watu opal geni mentah, uga jinis kuarsa susu jinis transparan nganti semitransparen saka Madagaskar sing nampilake efek asterisme, utawa efek lintang, nalika dipotong kanthi bener. Nanging, opal girasol sing sejati yaiku jinis opal hyalite sing nuduhake cahya utawa cemlorot sing ana ing ngisor iki. Iki dudu dolanan warna kaya sing katon ing opal sing larang, nanging efek saka inklusi mikroskopis. Iki uga sok diarani opal banyu, uga saka Meksiko. Rong lokasi paling apik ing opal iki yaiku Oregon lan Meksiko.

Opal Peru

Opal Peru uga diarani opal biru yaiku watu semi-opaque menyang opaque biru-ijo sing ditemokake ing Peru, sing asring dipotong kanggo nyakup matrik ing watu sing luwih legap. Ora nuduhake warna play. Opal biru uga asale saka Oregon ing wilayah Owyhee, uga saka Nevada ing sekitar Lembah Virgin, AS.

Makna opal geni

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.
Opal geni minangka permata sing nduweni makna lan sifat kanggo ngetokake kepribadian pemilik. Kaya jenenge, batu permata iki nglambangake "semangat" lan energi sing kuat banget. Sampeyan bisa nggunakake kekuwatan kanthi efisien kanthi ngobong energi. Luwih becik digunakake nalika pengin mujudake gegayuhan utawa gegayuhan.

Fire Opal, saka Meksiko


Tuku opal alami ing toko kita

Kita nggawe perhiasan khusus kanthi watu utawa opal geni sing digawe kaya anting-anting, cincin, kalung, gelang utawa liontin.

kesalahan: Content dilindhungi !!