Opal geni

opal geni

Makna opal geni. Kita nggawe perhiasan khusus kanthi watu utawa opal geni sing digawe kaya anting-anting, cincin, kalung, gelang utawa liontin.

Tuku opal alami ing toko kita

Opal kobongan yaiku opal transparan nganti tembus, kanthi warna awak anget kuning dadi oranye nganti abang. Sanajan biasane ora nuduhake dolanan warna, sok-sok watu bakal nuduhake kelip-kelip ijo sing padhang. Sumber sing paling misuwur yaiku negara Querétaro ing Meksiko, opal iki umume diarani opal geni Meksiko. Watu mentah sing ora nuduhake warna dolanan kadang diarani opal jeli. Opal Meksiko kadang dipotong ing bahan tuan rumah rhyolitik yen cukup angel kanggo ngidini nglereni lan polesan. Jenis opal Meksiko iki diarani opal Cantera. Uga, jinis opal saka Meksiko, sing diarani opal banyu Meksiko, yaiku opal sing ora ana warna sing nuduhake sinaran internal sing biru utawa emas.

Girasol opal

Girasol opal minangka istilah sing asring disalah gunakake lan ora cocog kanggo nyebut watu opal geni mentah, uga jinis kuarsa susu jinis transparan nganti semitransparen saka Madagaskar sing nampilake efek asterisme, utawa efek lintang, nalika dipotong kanthi bener. Nanging, opal girasol sing sejati yaiku jinis opal hyalite sing nuduhake cahya utawa cemlorot sing ana ing ngisor iki. Iki dudu dolanan warna kaya sing katon ing opal sing larang, nanging efek saka inklusi mikroskopis. Iki uga sok diarani opal banyu, uga saka Meksiko. Rong lokasi paling apik ing opal iki yaiku Oregon lan Meksiko.

Opal Peru

Opal Peru uga diarani opal biru yaiku watu semi-opaque menyang opaque biru-ijo sing ditemokake ing Peru, sing asring dipotong kanggo nyakup matrik ing watu sing luwih legap. Ora nuduhake warna play. Opal biru uga asale saka Oregon ing wilayah Owyhee, uga saka Nevada ing sekitar Lembah Virgin, AS.

Opal geni ireng

Ora ana opal geni ireng. Opal geni tegese opal transparan, nanging kabeh opal ireng opaque amarga ora masuk akal. Akeh wong lan pedagang permata (sing dudu ahli permata) bingung jenenge watu utawa menehi jeneng salah karo watu. Dheweke bisa uga nyoba njlentrehake opal ireng kanthi fenomena fenomena warna ing permukaan.

Makna opal geni

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.
Iki minangka permata sing nduweni makna lan sifat kanggo ngetokake kepribadian pemilik. Kaya jenenge, batu permata iki nglambangake "semangat" lan energi sing kuat banget. Sampeyan bisa nggunakake kekuwatan kanthi efisien kanthi ngobong energi. Luwih becik digunakake nalika pengin mujudake gegayuhan utawa gegayuhan.

Opal geni saka Meksiko

Opal geni ing mikroskop

FAQ

Opal geni digawe saka apa?

Dibentuk ing jerone gunung berapi kuno, watu permata digawe nalika banyu nyembul dadi lahar sing kaya silika, ngiseni lapisan lan bolongane. Ing panase lan tekanan sing luar biasa iki, lava njebak banyu ing njero banyu, nggawe tetesan sing ajaib lan padhang iki.

Opal geni iku larang?

Werna sing paling terkenal yaiku abang. Oranye lan kuning rada umum lan luwih murah, nanging warna kasebut kalebu sing paling larang dibandhingake karo warna opal liyane. Apa wae warna, warna-warna sing luwih kuat, mula larang regane.

Apa jinis rock opal geni?

Ing ilmu mineralogi, permata iki dudu mineral, nanging mineraloid amorf. Iki tegese sejatine ora ngemot struktur kristal kaya mineral sejatine. Kaya jinis opal liyane, iki minangka akumulasi bola silika cilik.

Apa bedane opal lan opal geni?

Opal opaque. Anting-anting opal geni digawe kanthi opal transparan nganti tembus, kanthi warna awak anget kuning nganti oranye nganti abang. Sanajan biasane ora nuduhake dolanan warna, sok-sok watu bakal nuduhake kelip-kelip ijo sing padhang.

Sapa sing kudu nganggo opal geni?

Wong sing lair kanthi tandha zodiak Taurus & Libra kudu nganggo. Disaranake banget kanggo wong, sing duwe Mahadasha utawa Antardasha saka Venus Shukra ing horoskop. Opal mupangate banget kanggo wong sing nandhang subur, kelainan seksual, Libido, lan impotensi.

Tuku opal alami ing toko permata kita

Kita nggawe perhiasan khusus kanthi watu utawa opal geni sing digawe kaya anting-anting, cincin, kalung, gelang utawa liontin.

kesalahan: Content dilindhungi !!