Acara amethyst

Informasi Gemstone

Gemstone Description

5 enggo bareng

Acara amethyst

Tuku amatir alami ing toko kita


Kethethit amethyst, uga salah diarani amethyst cacoxenite

Ana wong sing nate nulis label kasebut minangka cacoxenite amarga meh padha karo mineral kasebut, nanging amatir karo cacoxenitemay ora ana.

Wis sajarah diarani cacoxenite ing Brazil. Ora let suwe ana panliten empiris rampung lan wektu kasebut saya telat kanggo ngganti mesin pemasaran lan pakulinan wong nyebutake cacoxenite.

Gangguan kethitik mbentuk mbungkus jarum khas kuning nganti coklat kaya katon sapu.

Asli Goethite amethyst

Bahan iki khas saka amethyst sing asale saka sekitar Ametista do Sul, sing sadurunge diarani Sao Gabriel, Rio Grande do Sul, Brasil.

Goethite

Goethite yaiku oksigen hidroksida wesi sing ngemot wesi feris. Minangka komponèn utama bijih wesi lan wesi sing kurang. Kekerasan Goethite antara 5.0 nganti 5.5 ing skala Mohs, lan gravitasi spesifik beda-beda gumantung saka 3.3 nganti 4.3. Mineral kasebut nggawe kristal kaya jarum prismatik, jarum wesi, nanging biasane umume.

Feroxyhyte lan lepidocrocite kaloro polimorf saka FeO oksioksidaida besi (OH) sing stabil ing tekanan lan kahanan suhu ing permukaan Bumi. Sanajan padha duwe formula kimia sing padha karo goite, nanging struktur kristal sing beda-beda ndadekake mineral sing beda.

Kajaba iku, goite duwe pirang-pirang polymorph tekanan tinggi lan suhu, sing bisa uga ana gandhengane karo kahanan interior Bumi.

Kuareth amethyst quartz

Amethyst minangka jinis kuarza ungu lan duwe warna violet dadi irradiation, kekotoran saka wesi lan ing sawetara kasus logam transisi liyane, lan ana unsur tilak liyane, sing nyebabake substitusi kisi kristal kompleks. Kekerasan mineral padha karo kuarsa, saengga cocog kanggo digunakake ing perhiasan.

Amethyst dumadi ing warna primer saka violet pinkish nganti ungu sing jero. Amethyst bisa nuduhake siji utawa loro warna sekunder, abang lan biru.

Kakiyatan banget global, warna kecubung asring glethakaken metu ing loreng podo karo menyang pasuryan final saka kristal. Siji aspek ing seni Lapidary melu bener nglereni watu kanggo nyeleh werna ing cara sing ndadekake muni saka permata rampung podho. Asring, ing kasunyatan sing kadhangkala mung lumahing lapisan lancip saka Violet saiki ing watu utawa sing werna ora makes podho kanggo nglereni angel.

Goethite amethyst saka Brasil


Tuku amatir alami ing toko kita

5 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!