Indicolite

Makna lan rega watu turmalin warna biru biru

Makna lan rega watu turmalin warna biru biru.

Tuku indikasi alami ing toko kita

Indicolite minangka macem-macem warna biru klompok turmaline warna biru kehijauan. Jeneng kasebut asale saka warna indigo.

Kristal turmalin

Tourmaline minangka mineral kristal silikat boron. Ana sawetara unsur tilase yaiku aluminium, wesi, uga magnesium, natrium, litium, utawa kalium. Klasifikasi iku gemstone semi-larang. teka ing macem-macem werna.

Miturut Madras Tamil Lexicon, jeneng kasebut asale saka tembung Sinhalese "thoramalli". Klompok watu permata sing ditemokake ing Sri Lanka. Miturut sumber sing padha, "tuvara-malli" Tamil asale saka tembung root Sinhalese. Etimologi iki uga asalé saka kamus standar liyane kalebu Kamus Inggris Oxford.

Sajarah

Turmine permata Sri Lankan kanthi warna cerah digawa menyang Eropa. Ing jumlah akeh dening Perusahaan Hindia Walanda. Kajaba iku, kanggo nyukupi permintaan kanggo penasaran lan permata. Nalika semana, Kita ora ngerti yen schorl lan turmalin minangka mineral sing padha. Liyane, Mung udakara taun 1703 ditemokake sawetara permata warna dudu zirkon. Salajengipun, watu kadhang kala diarani "Magnet Ceylonese". Amarga bisa narik lan nolak awu panas, amarga sifat-sifat pirokelektrik. Ing abad kaping 19, ahli kimia nggawe polarisasi cahya nganggo kristal turmalin kanthi nyithak sinar ing permata kasebut.

Werna indikit

Indigo kuwi werna sing jero lan sugih sing cedhak warna biru. Uga ana ing sawetara varian saka ultramarine. Tradhisi kasebut minangka golongan ing spektrum sing katon. Kajaba salah sawijining warna pitu pelangi. Werna antarane werna ijo lan biru. Nanging, sumber beda-beda kanggo posisi sing nyata ing spektrum elektromagnetik.

Jeneng warna indigo asale saka pewarna indigo saka tanduran Indigofera tinctoria. Lan spesies sing gegandhengan.

Jeneng pisanan sing digawé direkam ing indigo yaiku jeneng warna ing basa Inggris ing 1289.

Liyane babagan formasi babagan warna Indigo

Makna turmaline Indolit lan mupangat mupangat

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Watu turmalin indititite tegese nyeimbangkan timus, pituitary, uga kelenjar tiroid. Nalika nerangake energi kristal sing ngobati, dheweke bisa mbantu nyuda rasa sakit sing disebabake migren lan ngelu. Minangka kasunyatan, kristal iki uga mbantu ngobati penyakit mata.

Cakra turmalin biru

Kristal tenggorokan lan cakra mripat kaping telu, turmalin biru, utamane kanthi warna sing luwih peteng, nambah akses menyang intuisi sing luwih dhuwur lan bisa nambah hadiah psikis saka clairvoyance, clairaudience, clairentience, ramalan, lan komunikasi roh. Nguntungake banget kanggo wong-wong sing pengin dadi saluran utawa medium, lan mbantu ngolah kesan sing ditampa saka alam liyane lan ngidini dheweke bisa liwat komunikasi lisan.

FAQ

Apa warna turmalin indolit?

Indikator bisa diwiwiti saka cahya nganti warna biru jenuh peteng. Sanajan gradasi warna minangka keputusan pangadilan, akeh turmalin sing didol kaya biru disalahake. Indikator bisa dadi warna utawa warna nalika biru predominates.

Digunakake kanggo apa indulit?

Makna pratolit. Watu kasebut dikenal bisa nulungi perawatan penyakit sistem pernafasan lan pencernaan. Uga bisa ngimbangi kelenjar pituitary, toroida, lan timus. Tenaga penyembuhan ing kristal Indolite uga bisa ngatasi kelainan mripat lan nyuda rasa lara sing lara sirah lan migren.

Apa regane indikolit?

Harga turmalin beda-beda gumantung, gumantung karo macem-macem lan kualitas. Paling larang yaiku turmalin Paraíba, sing bisa nganti udakara puluhan ewu dolar saben karat. Turmine Chrome, rubellite lan rega turmine indikolit sing apik bisa uga adol nganti udakara 1000 $ US per karat. utawa luwih. Varietas liyane kasedhiya kanthi rega antara 50 $ nganti 750 $ US saben karat, gumantung karo kekayaan warna kasebut.

Indolit alami didol ing toko permata kita

Kita nggawe perhiasan kustom nganggo Indolite minangka cincin, kalung, anting-anting, liontin… Mangga hubungi kita kanggo kutipan.