Inten Sampanye

Informasi Gemstone

Gemstone Description

Inten Sampanye

Tuku mirah alami ing toko kita


Inten Champagne minangka salah sawijining inten sing paling digunakake ing perhiasan, Iki asring dipasang minangka cincin, anting-anting kandang, gelang, kalung utawa liontin. Inten Champagne asring ditetepake emas mawar minangka cincin pertunangan utawa cincin kawin minangka solitaire.

Berlian minangka bentuk padat karbon unsur kanthi atom sing disusun ing struktur kristal sing diarani kubik berlian. Ing suhu kamar lan tekanan, wujud karbon sing padhet liyane sing diarani grafit minangka bentuk kimia sing stabil, nanging inten meh ora nate ngowahi. Inten nduweni kekerasan paling dhuwur lan kekonduksian termal saka bahan alami, situs sing digunakke ing aplikasi industri utama kayata alat nglereni lan polish. Iki uga minangka sebab yen sel anvil inten bisa menehi materi kanggo tekanan sing ditemokake ing jero Bumi.

Umume berlian sampanye alami umure antara 1 milyar nganti 3.5 milyar taun. Umume digawe paling jero antara 150 nganti 250 kilometer ing jubah Bumi, sanajan sawetara asale udakara 800 kilometer. Ing tekanan lan suhu dhuwur, cairan sing ngemot karbon larut mineral lan diganti intan. Paling anyar, dheweke digawa menyang permukaan jeblugan gunung geni lan disimpen ing watu igneous sing dikenal kanthi kimberlite lan lamproites.

Nitrogen minangka paling utama najis sing ditemokake ing inten permata lan tanggung jawab karo warna kuning lan coklat ing inten.

Intan sintetik

Inten sintetis bisa thukul saka karbon kesucian kanthi tekanan lan suhu sing dhuwur utawa saka gas hidrokarbon kanthi pemendapan beluk kimia. Inten tiruan uga bisa digawe saka bahan kayata zikonia kubik lan karbida silikon. Berlian alami, sintetik lan tiruan paling umum dibédakaké nganggo teknik optik utawa pangukuran konduktivitas termal.

Inten Sampanye

Kita nggawe perhiasan khusus kanthi berlian sampanye minangka cincin, anting-anting kandang, gelang, kalung utawa liontin. Inten Champagne asring ditetepake emas mawar minangka cincin pertunangan utawa cincin kawin

Tuku mirah alami ing toko kita

kesalahan: Content dilindhungi !!