Inten Sampanye

inten sampanye

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Inten Sampanye

Inten Champagne minangka salah sawijining inten sing paling digunakake ing perhiasan, Iki asring dipasang minangka cincin, anting-anting kandang, gelang, kalung utawa liontin. Inten Champagne asring ditetepake emas mawar minangka cincin pertunangan utawa cincin kawin minangka solitaire.

Berlian minangka bentuk padat karbon unsur kanthi atom sing disusun ing struktur kristal sing diarani kubik berlian. Ing suhu kamar lan tekanan, wujud karbon sing padhet liyane sing diarani grafit minangka bentuk kimia sing stabil, nanging inten meh ora nate ngowahi. Inten nduweni kekerasan paling dhuwur lan kekonduksian termal saka bahan alami, situs sing digunakke ing aplikasi industri utama kayata alat nglereni lan polish. Iki uga minangka sebab yen sel anvil inten bisa menehi materi kanggo tekanan sing ditemokake ing jero Bumi.

Umume inten champagne alami umur antara 1 milyar nganti 3.5 milyar taun. Umume kawangun ing ambane udakara 150 lan 250 kilomèter ing jubah bumi, sanajan sawetara sing asalé saka 800 kilomèter. Ing tekanan lan suhu sing dhuwur, cairan sing ana karbon dibubarake mineral lan ngganti berlian. Paling anyar, iki digawa menyang lumahing letusan gunung berapi lan didepositake ing watu karang sing dikenal minangka kimberlite lan lamproite.

Nitrogen minangka paling utama najis sing ditemokake ing inten permata lan tanggung jawab karo warna kuning lan coklat ing inten.

Intan sintetik

Inten sintetis bisa thukul saka karbon kesucian kanthi tekanan lan suhu sing dhuwur utawa saka gas hidrokarbon kanthi pemendapan beluk kimia. Inten tiruan uga bisa digawe saka bahan kayata zikonia kubik lan karbida silikon. Berlian alami, sintetik lan tiruan paling umum dibédakaké nganggo teknik optik utawa pangukuran konduktivitas termal.

Inten Sampanye

Tuku mirah alami ing toko kita

Kita nggawe perhiasan khusus kanthi berlian sampanye minangka cincin, anting-anting kandang, gelang, kalung utawa liontin. Inten Champagne asring ditetepake emas mawar minangka cincin pertunangan utawa cincin kawin

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!