Jasper abang

jasper abang

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Jasper abang

Tuku jasper abang asli ing toko kita


Jasper abang, agregat kuarsa mikrogranular utawa chalcedony lan fase mineral liyane, yaiku macem-macem silika. Werna abang sing umum amarga sisipan wesi. Agregat mineral bejat kanthi permukaan sing lancar lan digunakake kanggo hiasan utawa minangka batu permata. Gravitasi spesifik jasper biasane 2.5 dadi 2.9.

Watu sing legah

Jasper minangka watu opaque meh kabeh warna sing dibentuk saka konten mineral saka endapan utawa awu asli. Pola muncul sajrone proses konsolidasi mbentuk pola aliran lan simpenan ing endhepan kaya silika asli utawa awu gunung. Sirkulasi hidrothermal umume dipikirake ing pambentukan jasper.

Jasper bisa diowahi kanthi bedane mineral ing sisih diskon sing nyedhiyakake tuwuhing vegetatif. Bahan asli asring fraktur utawa kleru, sawise deposisi, dadi macem-macem pola, sing mengko diisi mineral warna-warni liyane. Weathering, kanthi wektu, bakal nggawe ribut sing entheng kanthi warna.

Klasifikasi lan jeneng variabel jasper menehi tantangan. Sarat sing disedhiyakake kanggo macem-macem bahan sing ditetepake kalebu lokalitas geografis ing ngendi ditemokake, kadhangkala cukup diwatesi minangka canyon, kali lan uga gunung individu. Akeh sing seneng banget, kayata geni alas utawa Pelangi, dene sing liya asipat deskriptif, kayata musim gugur utawa porselin. Ana sawetara sing ditetepake miturut jeneng asal kayata ana coklat Mesir utawa Abang Afrika.

training

Jasper minangka komponen utama ing bagean wesi bandika sing kaya silika sing nuduhake lemah, nanging saiki, oksigen sing larut ing banyu kayata sajrone acara oksidasi utawa bumi salju salju. Pita-pita abang, biasane luwih kompeten tinimbang lapisan hematit sing ana ing ndhuwur, digawe saka cheroc abang biru, uga disebut jasper.

Jasper abang saka Afrika


Tuku jasper abang asli ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!