Jasper coklat

Jasper coklat

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Jasper coklat

Tuku jasper coklat alami ing toko kita


Jasper coklat uga diarani jasper Coklat. Kombongan kuarsa mikrogranular lan chalcedony lan fase mineral liyane, yaiku macem-macem silika.

Jasper

Jasper coklat pecah kanthi permukaan sing lancar lan digunakake kanggo hiasan utawa minangka batu permata. Bisa digosok lan digunakake kanggo barang kayata pasu, segel, lan kothak snuff. Gravitasi spesial jasper biasane 2.5 nganti 2.9.

Istilah jasper saiki diwatesi kanggo kuarza opaque, iaspis kuno minangka watu tembus tembus kalebu nephrite. Wit ing jaman biyen isih akeh warna ijo, amarga asring dibandhingake karo zamrud lan barang ijo liyane. Jasper diarani ing Nibelungenlied minangka cetha lan ijo. Jambon saka jaman kuna sing uga kalebu watu sing saiki bakal diklasifikasikake minangka chalcedony, lan jasper sing kaya zamrud bisa uga padha karo krisoprase modern. Tembung Ibrani bisa uga wis nemtokake jambon ijo. Flinders Petrie nyaranake manawa odem, watu sing pertama ing dhadha Imam Agung, yaiku jambon abang, lan tarsis, watu kaping sepuluh, bisa uga ana jambon kuning.

Jinis jinis

Jasper coklat minangka batu opaque saka warna apa wae saka isi mineral saka endapan asli utawa awu. Pola muncul sajrone proses konsolidasi mbentuk pola aliran lan simpenan ing endhepan kaya silika asli utawa awu gunung. Sirkulasi hidrothermal umume dipikirake ing pambentukan jasper.

Jasper bisa diowahi kanthi bedane mineral ing sisih diskon sing nyedhiyakake tuwuhing vegetatif. Bahan asli asring fraktur utawa kleru, sawise deposisi, dadi macem-macem pola, sing mengko diisi mineral warna-warni liyane. Weathering, kanthi wektu, bakal nggawe ribut sing entheng kanthi warna.

Jasper coklat


Tuku jasper coklat alami ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!