Coral

tags

Rega watu karang abang kanthi online. Coral Abang minangka permata organik abang sing padhang sing digawe ing segara jero dening makhluk laut sing diarani polip karang.

Tuku koral alami ing toko kita


Coral akeh warna sing apik banget kanggo kalung lan perhiasan liyane. Coral abang sing intensif dihargai kaya permata. Iku arang banget amarga akeh panen. Umume, ora bisa menehi hadiah minangka watu kasebut amarga wis mudhun saka stres kaya perubahan iklim, polusi, lan perikanan sing ora bisa dilestarikan.

Tansah dianggep minangka mineral sing larang regane, wong Tionghoa wis suwe nggandhengake karang abang kanthi rasa seneng lan umur dawa amarga warnane lan mirip karo tanduk rusa, mula kanthi asosiasi, kabecikan, umur dawa, lan pangkat dhuwur. Iki dadi popularitas nalika Dinasti Manchu utawa Dinasti Qing (1644-1911) nalika meh digunakake khusus kanggo kaisar, yaiku kanthi manik-manik karang kanggo perhiasan pengadilan utawa minangka wit mineral miniatur dekorasi. Dikenal kanthi jeneng shanhu ing basa Tionghoa. Jaringan karang awal modern yaiku Laut Mediterania menyang Qing China liwat Perusahaan India Timur Inggris. Ana aturan ketat babagan panggunaan ing kode sing digawe dening Kaisar Qianlong ing 1759.

Apa Coral?

Iki minangka invertebrata laut ing kelas Anthozoa filum Cnidaria. Biasane urip ing koloni kompak ing pirang-pirang polip individu sing padha. Spesies kalebu tukang karang penting sing manggoni samodra tropis lan nggawe kalsium karbonat kanggo mbentuk balung sing atos.

Klompok minangka koloni polyps identik sing akeh gen. Saben polyp minangka kewan kaya sac sing biasane mung diameteripun sawetara diameter lan sawetara sentimeter. A set tent Tentara ngubengi bukaan cangkeme ing tengah. Exoskeleton diekskresi cedhak karo dhasar. Swara pirang-pirang generasi, koloni mangkono nggawe karakteristik kerangka spesies spesies kasebut. Kepala individu tuwuh kanthi ngasilake polyps aseksual. Sampeyan uga nggawe jinis kanthi spawning: polip spesies gamelan padha ngluncurake bebarengan sajrone siji nganti pirang-pirang bengi ing wulan purnama.

Sanajan sawetara batu permata bisa nyekel iwak lan plankton cilik kanthi nggunakake sel-sel sing sting ing tenda, paling akeh watu entuk energi lan nutrisi saka dinoflagellates uniseletik ing genus Symbiodinium sing manggon ing jaringan. Iki umume dikenal minangka zooxanthellae. Kayane mbutuhake srengenge lan thukul ing banyu bening, cethek, kurang saka 60 meter. Coral minangka kontributor utama kanggo struktur fisik terumbu karang sing berkembang ing perairan tropis lan subtropis, kayata Great Barrier Reef ing pesisir Queensland, Australia.

Sampel saka Tunisia

Kedokteran

Ing obat-obatan, senyawa kimia saka obat kasebut bisa duweni potensi kanggo ngobati kanker, AIDS, nyeri, lan panggunaan terapeutik liyane. Rangka karang, kayata Isididae uga digunakake kanggo grafting balung ing manungsa. Coral Calx, sing dikenal kanthi jeneng Praval Bhasma ing Sanskrit, digunakake sacara umum ing sistem tradisional obat India minangka suplemen ing perawatan macem-macem gangguan metabolisme balung sing ana gandhengane karo kekurangan kalsium. Ing kaping klasik ngambek, yaiku kasusun saka kalsium karbonat basa sing lemah, disaranake ngilangi lambung weteng dening Galen lan Dioscorides.

Mupangat karang lan sipat marasake awakmu bathi

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Iki minangka simbol kesopanan, kawicaksanan, kabegjan lan keabadian. Umume dikenal ngobati kejang usus, ora turu, lan watu kandung kemih. Bisa nyuda stres lan wedi lan nglawan kabodhoan, gugup, wedi, depresi, panik lan ngipi elek.

Karang abang ing ngisor mikroskop

FAQ

Apa mupangate karang abang?

Batu permata kasebut menehi keberanian lan mbantu ngatasi rasa wedi lan gugup ing saben wong. Iki minangka permata paling apik, sing bisa nambah kapercayan saka sing nganggo. Nduwe efek penyembuhan sing apik tenan. Iki mbantu ngatasi macem-macem masalah kulit, kayata bisul, kukul lan liya-liyane.

Sapa sing bisa nganggo karang abang?

Ing ascendant iki sing dipimpin dening planet rejeki lan ilmu sing apik - Jupiter, Mars dadi planet sing penting. Wong sing duwe horoskop Mars ing omah kaping 1, 5, 9 utawa 10 bisa nganggo.

Apa karang abang ilegal?

Ing Laut Mediterania, wong liya ora nglumpukake, nanging perdagangan kasebut sah. Isih akeh banget ing Segara Mediterania ing endi rencana manajemen dileksanakake dening kabeh negara Mediterania ing endi spesies kasebut dipanen.

Apa karang abang larang?

Rega karang abang kanthi online

Rega karang abang kanthi online. Uga diarani corallium rubrum, minangka spesies sing nggawe cabang sing ditemokake ing Segara Mediterania lan rega paling larang kanggo kabeh karang online. Watu sing wis kabentuk uga ana ing Samodra Pasifik uga dipanen kanggo perhiasan.

Kepiye sampeyan ngerti manawa karang abang iku nyata?

1 - Yen swarane gosok kaca metu, tegese palsu amarga tiruan sing ala digawe saka gelas.

2 - Yen ora kaca, sampeyan bisa ngolah tes kunir: Gosok kunir mentah ing watu karang abang. Yen ana tandha abang ing warna kunir, tegese palsu, digawe kanthi perawatan warna sing dicelup. Yen permata kasebut nyata, mula warna kunir ora bakal owah.

Apa karang abang bisa dianggo nganggo perak?

Minangka cincin, bisa dianggo ing driji dering tangan loro. Uga bisa digawe loket. Sanajan logam sing ana gandhengane karo Mars yaiku perak, karang uga bisa nganggo emas. Nalika nggunakake watu karang abang kaping pisanan, aja nganti sakjam sawise sunar srengenge, yaiku periode Mars.

Karang abang negara endi sing paling apik?

Panjaluk watu abang Italia paling dhuwur ing industri perhiasan amarga permata saka Italia lan Tunisia nduweni kualitas dhuwur. Dene watu permata saka China lan Jepang luwih murah tinimbang dibandhingake karo permata Italia.

Tuku karang alami ing toko permata kita


Kita nggawe perhiasan khusus kanthi karang minangka cincin, anting-anting kandang, gelang, kalung utawa liontin.

kesalahan: Content dilindhungi !!