Kuarsa petroleum

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Kuarsa petroleum

Tuku kwarsa alami ing toko kita


Quartz petroleum minangka kristal sing jelas, "banyu". Praupane lancar lan sregep tanpa striasi sing diucapake, nggawe kanvas sing sampurna kanggo inpormasi tanpa gangguan ing njero utawa njaba kristal.
Penyertaan paling jelas yaiku minyak bumi sing ditangkarake ing rongga lan kristal negatif. Biasane cerah kuning karo sawetara sing rada coklat.
Sawetara wong duweni gelembung methane ing petroleum. Sawetara pindhah, sawetara ana stasioner. Senajan ora katon, akeh kali, ana banyu sing cilik ing pinggir rongga.
Kathah kristal kasebut uga dadi asfaltit ireng lan coklat, jeneng klompok kanggo hidrokarbon bitumen. Aspalalt bisa ditemokake ing jero kuarsa kanthi ora ana asosiasi cairan lan kadhangkala bisa ditemokake ing jero rongga minyak bumi. Ing sawetara kasus langka, asfaltite bergerak bebas ing rongga.
Ing mangsa kadhemen, gelembung gerakan luwih alon tinimbang biasanipun nanging yen sampeyan mung nyekeli nganti pirang-pirang menit, dheweke kepenak lan mulai obah luwih cepet maneh.
Iki mung nggawe materi sing narik banget. Nanging ing ndhuwur kabeh iku, fluoresce biru padhang ing cahya UV gelombang dawa.

Kwarsa

Iku mineral saka silikon dioksida. Formula SiO 2. Silika kasebut minangka crystallizes ing wangun kuarsa. About 14% saka kerak bumi. Saka kulawarga rhombohedral kuarsa kristal. Kuwi ana ing wujud kristal gedhe, tanpa warna. Mulane iku salah sijine watu master lithotherapy.
Miturut proses hidrotermal, watu sing paling ayu bisa ngasilake watu ing retakan. Celah-celah saka watu-watu kaya ing silika. Mula jenenge kristal saka watu.
Asring diiringi mineral liyane. feldspars (albite, orthose, adular) lan uga kalsit. Kaendahan kristal gumantung saka potong kristal. Utamané saka suhu larutan hidrotermal. Sing luwih dhuwur, uga sing luwih ayu lan transparan. Biasane disusun ing kelompok kanthi cara apa wae. Mulane ing sajrone kristal kuarsa kuarsa niru krisan.

Sawetara watu dianggep macem-macem mineral sajroning wujud inklusi. Ana jarum rutile, uga turmalin, amphibole, utawa clurut spangles. Pewarnaan kristal-kristal tartamtu iku amarga anané jejak Elemen. Kaya wesi oxides, uga mangan, utawa kalebu saka mineral liyane.

Kuarsa minyak saka Afghanistan


Tuku kwarsa alami ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!