Kuarsa iwak Koi

kwarsa iwak koi

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Kuarsa iwak Koi

Tuku kuarsa iwak Koi asli ing toko kita


Kuarsa iwak Koi minangka watu permata. Abang lan oranye minangka rumusan hematit. Werna isi wesi sing wis dioksidasi. Hematite lan kuarsa biasane ditemokake kanthi kapisah, nanging arang banget bebarengan.

Hematite

Hematite, uga dieja minangka haematite, yaiku oksida wesi umum kanthi formula Fe2O3 lan nyebar ing batuan lan lemah. Bentuk hematit ing bentuk kristal liwat sistem kisi rhombohedral, lan nduweni struktur kristal sing padha karo ilmenite lan corundum. Hematit lan ilmenite mbentuk solusi padhet sing lengkap ing suhu ing ndhuwur 950 ° C.

Hematite berwarna ireng dadi baja utawa abu-abu salaka, coklat dadi abang utawa coklat. Iki ditambang minangka biji wesi utama. Bhinéka kalebu biji ginjel, martite, wesi wungu lan spekuler. Nalika bentuk kasebut beda, kabeh padha duwe corak abang-abang. Hematite luwih angel tinimbang wesi murni, nanging luwih sithik. Maghemite minangka mineral oksida sing gegandhengan karo magnetik lan magnetite.

Kristal hematit ukuran uga bisa dumadi minangka mineral sekunder sing dibentuk dening proses cuaca ing lemah, lan bebarengan karo oksida wesi liyane utawa oksidroksida kayata goite, tanggung jawab karo warna abang ing lemah tropis, kuno, utawa lemah.

Kwarsa

Kariksa iwak koi yaiku mineral kristal, kristal sing dumadi saka atom silikon lan oksigen. Atom-atom kasebut dihubungake ing kerangka terus sela tetrahedra oksigen silikon SiO4, kanthi saben oksigen dituduhake ing antarane rong tetrahedra, menehi rumus kimia saka SiO2. Quartz minangka mineral paling akeh kaloro ing kulit bawana bumi, sawise feldspar.

Ana macem-macem jinis kwarsa, ana sawetara batu permata semi-larang regane. Wiwit jaman kuna, macem-macem jinis kwarsa minangka mineral sing paling umum digunakake kanggo nggawe perhiasan lan ukiran hardstone, utamane ing Eurasia.

Koi iwak kuarsa artine

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Quartz dikenal minangka master healer lan bakal nggedhekake energi lan pamikiran, uga efek kristal liyane. Iki nyerep, nyimpen, ngeculake lan ngatur energi. Busak Kuwarsa narik energi negatif saka kabeh jinis, netralisasi radiasi latar mburi, kalebu smog elektromagnetik utawa emanations petrokimia. Iku ngimbangi lan nyegerake pesawat fisik, mental, emosional lan spiritual. Mbusak lan nambah organ lan awak sing subtle lan tumindak minangka pembersih jiwa sing jero, nyambungake dimensi fisik karo pikiran. Iki nambah kabisan psikis. Iku mbantu konsentrasi lan mbukak kunci memori. Ngrangsang sistem kekebalan awak lan nggawe keseimbangan awak.

Kuarsa iwak Koi


Tuku kuarsa iwak Koi asli ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!