Lily pad jas

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Lily pad jas

Tuku jasper lily pad alami ing toko kita


Jas lilyar jas asring salah nelpon obsidian lily pad. Nanging gampang dingerteni kanthi nguji fraktur, kekerasan, utawa gravitasi spesifik kanthi alat gemological dhasar.

Jasper

Jas jas lily, agregat kuarsa mikrogranular utawa chalcedony lan fase mineral liyane, yaiku macem-macem silika, ora ana macem-macem silika, biasane ana warna abang, kuning, coklat utawa ijo kanthi warna, lan arang biru. Werna abang sing umum amarga sisipan wesi. Jasper pecah kanthi permukaan sing lancar lan digunakake kanggo hiasan, utawa permata. Bisa digosok lan digunakake kanggo barang kayata pasu, segel, lan kothak snuff. Gravitasi spesial jasper biasane 2.5 nganti 2.9.

Jinis jinis

Jasper minangka watu opaque meh kabeh warna sing dibentuk saka konten mineral saka endapan utawa awu asli. Pola muncul sajrone proses konsolidasi mbentuk pola aliran lan simpenan ing endhepan kaya silika asli utawa awu gunung. Sirkulasi hidrothermal umume dipikirake ing pambentukan jasper.

Jasper bisa diowahi kanthi bedane mineral ing sisih diskon nyedhiyakake tampilan pertumbuhan vegetatif, yaiku dendritik. Bahan asli asring fraktur utawa kleru, sawise deposisi, dadi macem-macem pola, sing mengko diisi mineral warna-warni liyane. Weathering, kanthi wektu, bakal nggawe ribut sing entheng kanthi warna.

Jaspers gambar

Jaspers gambar nuduhake kombinasi pola, kayata banding saka pola aliran utawa watesan saka banyu utawa angin, variasi dendritik utawa warna, nyebabake tampilan adegan utawa gambar, ing bagean sing dipotong. Penyebaran saka pusat ngasilake tampilan orbikuler sing khas, jasper kulit macan tutul, utawa banding linear saka patah kaya sing katon ing jasis leisegang. Watu sing bisa disemburake, ngasilake fragmen jasper sing rusak.

Lily pad jasper tegese

Bagian ing ngisor iki minangka ilmu pengetahuan ilmiah lan adhedhasar kapercayan budaya.

Watu sing nggedhekake iki nggawa tentrem ing wektu stres, menehi keseimbangan nalika promosi wani lan tekad, ndeteksi lan mbantu mbantu ngeculake kecanduan lan obsesi.

Lily pad jas


Tuku jasper lily pad alami ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!