Lemon kuarsa rutilated

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Lemon kuarsa rutilated

Tuku kwartz lemon asli ing toko kita


Kuarsa lémon entuk werna kemerlap sing nyenengake liwat proses iradiasi sinar gamma. Diikuti dening perawatan panas sing entheng. Ora kabeh kwarsa bisa dadi kuarsa lilin. Kathah kuarsa sing sugih aluminium bakal dadi cedhak-ireng dadi ireng uga. Nalika diresmikake, senadyan sawetara kuarsa kaya sing aluminium coklat-coklat. Kita digunakake kanggo gawé kuarsa lemon. Yen pisanan digawe panas lan banjur diresmikake. Kalor bakal nyebabake materi kasebut ilang warna. Uga ing perawatan iradiasi, warna kuning ngasilake. Kajaba iku, kwarsa sing sugih lithium ngekspos panas banget (140-280 ° C). Iku cenderung kanggo nguripake kuning-ijo malah tanpa iradiasi. Iki bisa diperdagangkan minangka loro citrine utawa lemon kuarsa uga. Awit ora disinariasi.

Kuilt kuarsa dipunwontenaken macem-macem kuarsa. Iku ngandhut inklusi-jarum kaya jarum acutular saka rutile. Kita digunakake minangka gemstones. Inclusions iki biasane katon emas. Nanging uga bisa katon perak, uga tembaga abang utawa jero ireng. Padha bisa visib utawa kanthi rapi. Kadhangkala katon kaya bintang-kaya. Lan padha bisa dadi jarang banget kanggo nggawe awak kuarsa ora gampang. Sanadyan inklusi asring nyuda nilai kristal. Kalkulus kuadrat kasunyatan ditandhani kanggo kualitas lan kaendahan inklusi kasebut.

Kwarsa

Kuarsa iku sawijining silikon lan atom oksigen. Ing framework kontinu SiO4 silikon-oksigen tetrahedra. Kanthi saben oksigen dibagi antarane rong tetrahedra. Nyedhiyakake rumus kimia sakabèhé saka SiO2. Iki minangka mineral sing paling akeh kaloro ing kerak bumi kontinental, ing sebrang feldspar.

Kristal kuarsa sing kiral. Ana rong wujud. Kalor α-kuarsa lan β-kuarsa suhu tinggi. Transformasi saka α-kuarsa tumrap beta-kuarsa mulai dumadakan ing 573 ° C (846 K). Wiwit transformasi diiringi owah-owahan sing signifikan ing volume. Sampeyan bisa kanthi gampang ngindhuksi fracturing keramik. Utawa batu-batu sing liwat wates suhu kasebut.

Lemon Quartz Rutilated


Tuku kwartz lemon asli ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!