Staridian wengi Starry

Informasi Gemstone

Gemstone Description

0 enggo bareng

Staridian wengi Starry

Tuku obsidian wengi starry wengi ing toko kita


Star obsident night Star, uga jenenge obsidian petugas kembang api utawa obsidian kembang.
Kombinasi sing nyenengake ing obsidian ireng kanthi percikan karang, salju, salju salju putih lan putih ing saindenging jagad.

Obsidian

Obsidian minangka kaca vulkanik sing digawé minangka batu igneus ekstrusif.

Obsidian diprodhuksi nalika lava felsic extruded saka gunung geni kanthi cepet kelangan kanthi tuwuh kristal minimal. Umume ditemokake ing njero aliran lava sajroning sajroning aliran paru-paru sing dikenal minangka arus obsidian, ing endi komposisi kimia: isi silika dhuwur, nyebabake kekenthelane, lan kanthi cepet, ngasilake kaca alami saka lahar. Perencatan panyebaran atom liwat lava banget kenthel kasebut nerangake kekurangane wutah kristal. Obsidian angel, kasar, lan amorf. Mula, patah karo sudhut sing cetha. Ing jaman biyen, digunakake kanggo nggawe alat nglereni lan matik, lan wis digunakake eksperimen minangka agul-agul scalpel bedah.

Situasi obsidian wengi Starry wengi

Obsidian dibentuk saka lahar sing digawe adhem kanthi cepet, yaiku bahan saka wong tuwa. Pembentukan obsidian sing akeh banget bisa kedadeyan nalika lava felsic cepet adhem ing pinggir arus lava felsic utawa kubah gunung, utawa nalika ana lava nalika ngalami kontak banyu utawa udhara. Pembentukan obsidian sing nyenengake bisa kedadeyan nalika lava felsic cools ing sadhuwure gigir.

Obsidian kaya mineral, nanging dudu mineral sing sejati amarga minangka gelas ora kristal. Kajaba iku, komposisi kasebut banget variabel dadi mineral. Kadhangkala diklasifikasikake minangka mineraloid. Sanajan biasane obsidian warna ireng, padha karo parang mafic kayata basalt, komposisi obsidian arang banget felsic. Obsidian kasusun saka silikon dioksida, biasane 70% utawa luwih. Watu kristal kanthi komposisi sing padha kalebu granit lan rhyolite. Amarga obsidian bisa ditemokake ing lumahing Bumi, suwe-suwe gelas dadi kristal mineral apik banget, ora ana sing ditemokake obsidian luwih tuwa tinimbang jaman Cretaceous. Transformasi obsidian iki digawe kanthi cepet ing ngarsane banyu. Sanajan obsidian sing mentas dibentuk nduweni isi banyu sing asor, biasane kurang saka 1% banyu kanthi bobote, mula terus dihidrat nalika ngalami banyu bawah tanah.

Staridian wengi Starry, saka Meksiko


Tuku obsidian wengi starry wengi ing toko kita

0 enggo bareng
kesalahan: Content dilindhungi !!